Arama sonuçları: *

1. Parzival97

Mavi Ekran Pc sürekli mavi ekran verip yeniden başlıyor.

Merhabalar. Bilgisayarı çalıştırdığımda "GameInput Service hizmeti beklenmeyen bir şekilde sonlandırıldı." hatası sebebiyle sistem mavi ekran verip yeniden başlıyor ve bir döngü halinde devam ediyor. Bu sebeple bilgisayarımı 2 dakidan fazla bir sürede kullanamıyorum, hemen hata verip yeniden...
  2. Parzival97

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran Verip Yeniden Başlama Sorunu

Merhabalar. Devamlı olarak kullandığım bilgisayarım 1 saat kadar önce tekrar açıp bir kaç dakika bekledikten sonra yeniden başladı, güncelleme vs. sandım oyun açmaya çalışırken yine yeniden başladı. Olay görüntüleyicisinden bakmaya çalıştım, tabii bu süreçte sürekli yeniden başlamaya devam...
  3. Parzival97

Windows 11 sistem birden donuyor ve tepki vermiyor.

Merhabalar. Sistemi uzun zamandır Windows 10 işletim sistemi kullanıyordum yaklaşık 3 ay önce Windows 11 kurdum. 3 aydır bir problem yaşamadım. Fakat son zamanlarda sistem boşta veya oyun oynarken birden donuyor ve klavyedeki tuş kombinasyonlarına hiçbir tepki vermiyor. Sadece mouse imleci...
  4. Parzival97

Mavi Ekran Minidump dosyalarını inceler misiniz ?

Merhabalar. Daha öncesinde de mavi ekran yedim ve @Windows 10 Aşığıyım ile birlikte ekran kartı sürücüsü alakalı olduğu sonucuna vardık. Bunun üzerine DDU ile sürücü kaldırıp yeniden yüklememe rağmen x000000133 hata koduyla pc kendini yeniden başlatıyor. İlgili minidump dosyalarını inceler...
  5. Parzival97

Minidump Dosyalarını inceler misiniz ?

Aşağıdaki linkte bilgisayarın kendini bir hatayla yeniden başlatması ile ilgili minidump dosyaları bulunmakta. İnceleyip sorun hakkında yardımcı olabilir misiniz ? @Altotziki @Emirhandkee https://drive.google.com/file/d/1KlPvHzeUuAc9rey7X6Thcw-wsMZxTx5y/view?usp=drivesdk
  6. Parzival97

Valorant Oynarken No Signal Hatası

Merhabalar. Dün de bu sorun hakkında bir konu açtım ve sorunun sadece Valorant oynarken yaşandığını farkettim. Özetle Valorant oynarken ekran birden kapanıp no signal hatası veriyor, klavye ve mouse'un ışıkları sönüyor fakat sistem hala çalışmaya devam ediyor. Sadece Resetleyerek yeniden...
  7. Parzival97

PC kapandı, Açılmıyor.

Merhabalar. Az önce Valorant oynarken birden siyah ekran oldu, klavye ve mouse'un ışıklar gitti fakat kasa hala çalışmaya devam ediyor. Kapatıp tekrar açmayı denedim, giriş ekranında şifre yazarken yine aynı şekilde siyah ekran veriyor sistem. Bir türlü açamadım, yardımcı olur musunuz ?
  8. Parzival97

Pc Beklenmeyen şekilde Yeniden Başlatıldı Sorunu

Merhabalar. Bir kaç gündür Pc günde 2 3 kez olmak üzere kendini beklenmeyen şekilde yeniden başlatıyor. Olay görüntüleyici üzerinden kontrol ettiğimde hep aynı hata olarak sistem günlüğüne yansıyor. Hata ise bu şekilde: https://www.hizliresim.com/rsqez12 Hatanın sebebini bilenler yardımcı...
  9. Parzival97

WHEA-logger hatası hakkında yardımcı olur musunuz ?

Merhabalar. Bugün içerisinde bilgisayar kendini iki kez yeniden başlattı ve olay görüntüleyicisinde aşağıdaki gibi WHEA-logger hatası olarak gördüm. Sorun nedir ? Çözümü hakkında yardımcı olabilecek var mı ?
  10. Parzival97

Business Tour oynarken oluşan sorunun sebebi nedir ?

Merhabalar. Business Tour oynarken fps birden 6'ya düşüyor, oyun kasmaya başlıyor ve birden tüm ekran kararıp 3-4 saniye sonra kendine geliyor. Daha sonrasında ise oyun ekranı bembeyaz şekilde kalıyor. Bu arada oyunu pencere modunda oynuyorum. Oyun da bilenler varsa çok basit bir oyun...
  11. Parzival97

Minidump dosyalarıma bakar mısınız ?

Merhabalar. Üç gün önce kasayı temzilemek için açtım ve ekran kartını söküp geri takmıştım. O günden sonra günde bir defa oyun oynarken ekran, klavye ve mouse gitti fakat kasa çalışmaya devam ediyordu. Bu durumu iki kez tekrarladı. Bugün ise oyun sırasında ekran dondu ve mavi ekran hatası aldım...
  12. Parzival97

Çözüldü✓ Visual Studio C++ 2019 Yükleme Hatası

Geforce experience kurulumu yaparken Vısual Studio C++ 2019 la ilgili bir hata aldık. Ardından Vısual Studıoların tamamını sildik ve geri yüklemeye çalıştığımızda ''the older version of microsoft visual c++ 2019 cannot be removed'' hatası aldık ve bunu bir türlü çözemedik. Bundan dolayı bazı...
Top Bottom