Arama sonuçları: *

1. Godric1461

Her açılışta bios ekranı

Merhabalar dostlar.Pc her açılışta önce bi siyah ekran sonra biosa giriyor.Bios da xmp açıp kaydedip çıkıyorum pc açılıyor.Kapatıp açınca tekrar bios geliyor sıfırlanmış şekilde. B660m-a d4 i3 13100f xpg d50 dual channel ram
  2. Godric1461

Anakart, işlemci ve ekran kartı garanti deneyemim

Arkadaşlar sistemde görüntü sorunu yaşıyordum.Uğraşmaya vaktim olmadığı için bu üç parçayı garantiye yolladım.İşlemciyi incehesap'tan almıştım aradım hemen kod verdiler kargoyla yolladım.Kısa sürede yenisiyle değiştirdiler.Burdan incehesap'a çok teşekkür ederim herkese de tavsiye ederim.Ekran...
  3. Godric1461

PC iki üç kere başlatınca görüntü geliyor

Merhabalar dostlar.Her şey yolunda giderken garip bir sorunla karşı karşıya kaldım.PC çalışırken kapadım 2 saat sonra açtığımda ekrana görüntü gelmedi fakat kasa vs her şey çalışıyor.Auro sync rgb leri ayarladığından kasanın sorunsuz açıldığını anlayabiliyorum ama görüntü yok.Bios güncelledim...
  4. Godric1461

Pci-e 4.0 x8 hatası yardım

Arkadaşlar hem pci 4.0 kullanmak hemde 6600xt'yi taam besleyebilmek adına işlemci ve anakart değiştirdim.Şuan 11400f ve msi b560m pro-e kullanıyorum.Kafama takılan nokta pci x16 yazması lazım değil mi ?
  5. Godric1461

Anakart ışığı yanıyor pc açılmıyor

Pc açılmıyor yardıma ihtiyacım var.Power'a basıyorum hiç tepki yok.Anakartın ışığı yanıyor ama.Başka anakartla denedim yine tepki yok.Sorun ne olabilir acaba ?
  6. Godric1461

Ryzen sistemler sorunlu mu ?

Arkadaşlar hepinizin bildiği üzere anlık, çok minik ama bir o kadar da büyük soruna neden olan bir hataya sahibim.Bu anlık takılma ile ilgili yaptığım aramalarda nedense hep ryzen işlemcili sistemlerde sorun olduğunu farkettim.Bu beni sisteminden, amdden, ryzenden soğuttu.Siz ne düşünüyorsunuz...
  7. Godric1461

Fanlar çalışıyor görüntü yok

Power'a basıyorum fanlar çalışıyor fakar görüntü gelmiyor.No signal yazıyor.İşlemciyi tuttum ısınıyor onda problem yok.Bios pilini çıkardım, ram slotunu değiştim düzelmedi.Ekran kartından şüpheleniyorum(rx 570).
  8. Godric1461

Anlık donma hatası videolu

Arkadaşlar bıktım artık.Önceden böyle bir sorun yoktu.Ne yaptıysam düzeltemedim bu hatayı.Her oyunda yapıyor.Ssd de aynı hdd de aynı.Format attım yine aynı.Tüm driverlar güncel.Sıcaklıklar 60 derece bile olmuyor o da normal.Videodan da anlaşılacağı üzere fps 150+ iken takılma olduğunda 44 fps ye...
  9. Godric1461

Saliselik drop sorunu

Arkadaşlar tüm oyunlarda olmak üzere saliselik donup devam ediyor oyun.10 gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu.Sıcaklıklar aşırı normal, 60'ı bile geçmiyor.Ssd ve hdd sağlıkları mükemmel.Ram testi yaptım sorunsuz çıktı.Sebebi ne olabilir çıldırmak üzereyim.O saliselik droplar cs go ve lol...
  10. Godric1461

Oyunlarda anlık donma

Eskiden böyle bir sorun yoktu.Oyun oynarken böyle aniden donup devam ediyor.Oyunları baştan kurdum fayda etmedi.Sıcaklıkla normal.Harddiskler de sorunsuz.Yalnız hdd in okuma ve yazma hızı 60mb/s bana az gibi geldi.Sata 3 portuna takılı.Ryzen 5 1600 af / B450m s2h/ 8 gb corsair vengeance 3000 mhz...
  11. Godric1461

Ekran gidiyor fakat kasa çalışıyor

Kulaklık takılıyken farkettim böyle cızırtı gibi takılma sesi geliyor ve görüntü gidiyor.Kasa çalışıyor, rgb klavye ve mouse da çalışıyor.Power dan kapatıp açıyorum ve kullanıyorum.Sorun ne olabilir ? Sistem Özellikleri R5 1600 af Rx 570 pulse 4 gb 8 gb corsair lpx ram.Everest 750w 80+ psu
  12. Godric1461

Kasa üstü usbler çalışmıyor

Kasanın üstünde bulunan 2 tane usb 2 1 tane usb 3.1 bir anda çalışmayı durdurdu.Ne takarsam takayım algılamıyor.Kulaklık girişi felan çalışıyor ama.
  13. Godric1461

İşlemci boşta 3.64 ghz çalışıyor

Ryzen 3 1200 af kullanıyorum.3.8 ghz overclock yaptım.Cpu boostu kapattım.Görev yöneticisinde işlemci sürekli 3.6 ghz ve üzerinde çalışıyor.Cpu kullanımı düşük onda bir problem yok.Bu bir sorun mudur ? Sıcaklıklar da normal.
  14. Godric1461

Cpu kullanımı %100

Görev yöneticisini açtığım da cpu kullanımı %100 oluyor.Sonra hemen düşüyor.Düşünce tekrar görev yöneticisini kapatıp açıyorum hemen yine %100 oluyor.Bu sebepten ötürü de pc de kasılmalar ve gecikmeler mevcut.Ssd ile kullanıyorum.Bu sorunu nasıl halledebilirim dostlar ?
  15. Godric1461

Cs go fps drop

Arkadaşlar cs go da en düşük ayarlar da bile saniyelik takılma oluyor.Bu sistemin takılmaması lazım bence.Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.Sıcaklık 70 dereceyi geçmiyor.Arctic mx-4 termal macun kullanıyorum. Amd fx 8120 3.10ghz işlemci Gigabyte g970a-ds3 anakart Rx 460 oem 2gb ekran kartı...
Top Bottom