Arama sonuçları: *

1. uomerlutfi

MONİTÖR HAREKET EDİNCE EKRANLAR GİDİYOR PC KİTLENİYOR

ARKADASLAR 2 TANE MONITOR KULLANIORUYM IKISIDE AYNI MODEL MONITORU AYARLAMAK ICIN HAREKET ETTIRDIGIMDE EKRANLAR GIDIYOR PC KITLENIYOR . BAZEN GERI GELIYOR AMA COK NADIR GENELLIKLE KAPATMAMA GEREKIYOR NEDEN KAYNAKLI OLABILIR
  2. uomerlutfi

ANİDEN sebepsiz bir sekilde PC kapanıyor

son zamanlarda aniden ilk once ekran gıderek pc kapanıyor ama kasa calısmaya devam edıyor goruntu vermeyı kesıyor. neyden kaynaklı olabılır . son 2 gunde 2 defa oldu daha oncesınde hiç olmamıstıu . mavi ekran vs de vermıyor stres testı de yaptım kapanmıyoır ama oyun da saat 1 gıbıkapanıyor
  3. uomerlutfi

DTS nasıl kullanılıyor bılen varmı ?

bu programın olayı ne arkadaslar arkadasımın laptobunda bır suru ayar vs varken benım pc de hyper x cloud core wıreless da ayar falan yok nedır bu olayın sırrı
  4. uomerlutfi

AfterBurner da Power Limiti Düşünüyorum Watt Kullanımı Artıyor

Arkadaslar merhaba power limiti %100 de çalışırken ekran karti 80-90 watt kullanıyor. Ama %90 a cekince 100-105 watt kullanıyor bunun sebebi nedir
  5. uomerlutfi

Çözüldü✓ Sistem çalışıyordu Sonra bir anda çalışmamaya başladı

Arkadaslar sistemde ekran kartı gtx 1650 psu aerocool vx plus 500 hepsi daha 2 günlük parcalar. Sistemi dükkanımdan evime format atmaya getirdim ama çalışmamaya başladı hic bir ışık yanmıyor bir nevi güç gelmiyo. 5 dk önce çalışıyordu ne yapmam gerekli
Geri