Arama sonuçları: *

1. N

Furmark testi 1 saniye bile geçmeden pc kapanıyor.

yüksek grafikli oyunlarda pc kapanmıyor sadece ets 2 tamirhaneye girince kapanıyor çok saçma bir şey Furmark testi yapayım dedim 1 saniye geçmeden pc reset atıyor sistem: intel xeon e3 1230 16 gb ram gtx 770 power lc7560
  2. N

VALORANT hwid ban süresi bitince tpm banıda kalkar mı?

valoranttan hwid ban yedim ve bu durumdan sonra tpm 2.0 hatası verdi ne yapsam çözülmüyor ban süresi bitincede tpm hatası kalkar mı
  3. N

oyun oynarken artık bilgisayar kapanıyor

valorant oynarken kapanmıyor ama roblox, gang beast oynarken kapanıyor sorun bugün başladı ne yapmam lazım ddu ile kaldırıp yeniden yüklesem düzelir mi sorun gtx 770 2 gb ekran kartı xeon e3 1230 3.20 ghz işlemci 16 gb ram win 10 pro
  4. N

i5 3.nesil i3 4.nesil 1050 ti pc

intel i5 3470s gigabyte anakart 8 gb ddr3 ram 1050ti zotac oc 4gb ekran kartı 120 gb ssd 500gb hardisk 3.80 ghz vs msi h81m-p33 anakart i3 4.nesil işlemci 420 w psu 8 gb ram 1050ti 4 gb 120 gb ssd hangisi daha iyidir gta 5 valo lol csgo oynayacağım not: fiyatları nedir gibi gereksiz...
  5. N

No signal hatası asus

Selamün aleyküm benim bitane pc var hp fakat no signal hatası alıyorum sorun nedir vga kablosunu değiştirdim 2 kere @MuratTheFounderOfGariban
  6. N

Çözüldü✓ Vga kablosuna apu sistem gider mi

Evde eski sistem var ekran kartına vga baglayarak monitöre oynuyorum apu sistemde ekran karti yok o yüzden vga girişi varmıdır acaba? Veya nasıl yapabiliriz monitörde vga girisi var sadece
  7. N

Windows mavi ekran hatası

Merhabalar bilgisayarım masaüstünde boştaydı durduk yere ekranda çizgiler ve mavi ekran hatası verdi bilgisayarı kaç kere açayım windows başlama ekranından sonra mavi ekran hatası veriyordu sonra gelişmiş başlatma seçeneklerinden geri yükledim windows düzeldi fakat bilgisayarı yeniden...
Geri