Arama sonuçları: *

1. Musty.

Pubg düşük fps sorunu

Selamlar sistemim rx5600 xt ryzen 5 3500x 16 gb ram fakat tek slot ram pubg de fps im hangi ayarlarda olursa olsun 100 ün üzerine çıkmıyor aksine hep düşük ve darboğaz var hangi grafiği denersem deneyeyim darboğaz geçmiyor sürekli işlemci %90 dan düşmüyor ekran kartı ise %50 falan anlayamıyorum...
  2. Musty.

Mavi Ekran yine mavi ekran yedim

Merhabalar önceden de konu açmıştım, pc formatladım 1-2 ay önce ve formatladığımdan beri 6 tane mavi ekran yedim şuan ki yediğimde de içeriye gitmiştim göremedim ama minidupm aşağıda minidump:https://drive.google.com/file/d/1GXx__IgRVnZhfS_ijQVsNmMEv38FPtaB/view?usp=sharing ne yapmamı...
  3. Musty.

Mavi Ekran mavi ekran yedim yardım

Selamlar az önce yine mavi ekran yedim, bu sefer bilgisayarı açtım içeri gittim ve geldiğimde mavi ekrandaydı kernel_security ile ilgili bir şeydi tam dikkat edemedim. Minidump dosyası aşağıda https://drive.google.com/file/d/1sb2pRyzG8JjW95kVFo-5mwsPjHiBEnnf/view?usp=sharing
  4. Musty.

Mavi ekran yedim yardım

Selamlar geçenlerde mavi ekran yediğim ile ilgili konu açmıştım ama tam mavi ekran geldiği anda fotoğraf çekeceğim diye kaçırmıştım şimdi tekrar yedim ve bu sefer kaçırmadım. gelen hata şuydu SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION evet hata bu bu arada minidump dosyasını herkese açık şekilde drive a attım...
  5. Musty.

pc nin bir anda fps si düşüyor

selamlar sorunum değişik aslında şöyle diyeyim oyun oynarken falan problem yok ama youtube da video izlerken yada gezinirken durduk yere pc yavaşlıyor sanki 10 fps miş gibi oluyor. arkada zorlayacak hiç bir şey de yok bunu neden yapıyor acaba
  6. Musty.

Mavi ekran stop code hatası

Merhabalar az önce yayın izlerken bir anda mavi ekran aldım, ve fotoğrafını çekmeye çalışırken tam göremedim ama stopcode yazıyordu sanırım neden olduğunu bilen var mı? çözümü nedir
  7. Musty.

Monitörün sağ ve sol alt köşelerinde kararma

Merhabalar başlikda da gördüğün üzere monitörün sağ ve sol alt köşelerinde bir kaç aydır bir kararma mi desem bir şey var neden oluyor sormak istedim monitörüm phillips 144 hz 242e1GAJ/01 yardımlarını bekliyorum
  8. Musty.

PC'NİN bütün parçalarının sağlamlığına bakabilceğim program isimleri

Merhabalar bazı parçalarımda sıkıntı var örnek vermek gerekirse, hdd de bozuk sektör var ve garantiye vereceğim vermeden öncede başka herhangi bir parçada sıkıntı var mı onu öğrenmek istiyorum sizden istediğim ram, ekran kartı, anakart, varsa psu, yani kısacası bütün parçalarımı kontrol etmek...
  9. Musty.

Pc'yi vatana götürsem komple bakarlar mı

Merhabalar 2020 aralık'da vatandan sistem topladım tamam orda sıkıntı yok, bir kaç ay önce ssd bozuldu garantisi vardı verdik yenisi geldi, şuanda da hdd de bozuk sektör vardı en son 2 tane falan, herneyse sadete geleyim, pc deki her şeyin garantisi devam ediyor ve ben bu garanti sürecinde zaten...
  10. Musty.

Discord yayınım çok kalitesiz

Merhabalar bayadır discord da yayınlarım aşırı kalitesiz oluyor ve donuyor sunucuda nitro varken bile ço kkötü oluyor neden olduğunu bilmiyorum yardım gerek. Sorularınızı cevaplayacağım 1 tane örnek koyuyorum
  11. Musty.

intel core i5-4460 radeon r7 200 Rainbow six siege kaldırır mı?

Evet sorum başlıkda yazıyor bu sistem rainbow six siege kaldırır mı onu öğrenmek istiyorum?
  12. Musty.

Bilgisayardan Devamlı USB Aygıt Takma Sesi Geliyor

Merhaba son günlerde pc yi açtığımda açtıktan sonra mouse bağlayınca bir ses duyuluyor ya işte o ses geliyor fakat ben ne mouse ne klavye hiç bir şey bağlamıyorum kendi kendine bu ses geliyor nedeni nedir acaba. Ve sadece pc yi açınca değil sonrada da ara ara devam ediyor
  13. Musty.

rx 5600 xt siyah ekran

Merhaba ekran kartım asus rx 5600 xt 6 gb , sorunum şu normal pc yi kullanırken bir anda monitor siyah ekran oluyor 2 saniye sonra düzeliyor amd bildirim gönderiyor zaman aşımı tespit ettik diye bu zaten ara ara oluyordu dert etmiyordum ama şuan arka arkaya olunca yazmak istedim ne yapmam gerek
  14. Musty.

trojan virüsü yardım

merhaba şimdi bildirim geldi defenderdan ve trojan bulmuş operada ne yapmam gerek yardım edermisiniz
  15. Musty.

Çözüldü✓ monitör 4.3 oldu değişmiyor

merhaba 2 gündür monitörüm açılırken enter sleep mode diyip siyah ekranda kalıyordu bende kablosunu çıkarıp taktım bugün de açılırken mouse tıkladım ve monitore 1280x1024 açıldı ve düzeltmeye çalışırken hz kısmına girince de en fazla 75 hz vardı oysaki monitörüm 144 hz neden böyle oldu acil...
  16. Musty.

amd fsr ı hangi oyunlarda kullanabilirim

merhaba ekran kartım rx5600xt yani fsr destekliyor ve güncelledim sorum şu sistemim şükür ki yeterli çoğu oyunda 100 fps üstü alıyorum ama yine de güzel fps aldığım oyunlarda fsr açarsam kalite düşüşü yaşanır mı bunu sormak istedim
  17. Musty.

valorant da fps drop yiyorum

selamlar tekrardan dedikleriniz yaptım fps i sabitledim ekran kartını -100 e filan çekemedim bilmediğim için hala drop giriyordu en son görev yöneticisinden önceliğini fulle çektim spotify arkada açık oluyor genelde onun önceliğini de en aza çektim ama şuan daha da arttı gibi daha değişik...
  18. Musty.

valorant fps drop yiyorum

merhaba pc formatladım ve format dan sonra valorant da ara ara fps drop yiyorum ara ara oluyor ama sinir bozmaya başladı windows ve ekran kartı güncel başka güncelle derseniz söylersiniz fps im 180 250 arası gidip geliyor
  19. Musty.

monitörü 144 hz e çekemiyorum

selamlar 144 hz monitörüm var fakat amdcleanup yükledim temizleyip pc resetleyince monitör kendi kendine 64 hz e çekti ve değiştirme yerine gelişmiş görüntü ayarlarına girince sadece 64 hz gözüküyor başka seçenek yok çözümü nedir
  20. Musty.

yardım gerekiyor COMCTL32.dll hatası alıyorum

başlık da yazdığım gibi sadece discord da değil bütün indirmeye çalıştığım uygulama vs indirmeye çalıştığım her şey de bu hatayı veriyor be çözümünü bulamadım lütfen bilen biri varsa el atsın. (cmd ye sfc scannow d ayazdım onun da bir etkisi olmadı)
Geri