Arama sonuçları: *

1. A

Kullanıcılar kısmı çok disk kaplıyor

Bilgisayar yeni formatladım ve bilgisayarı açarken hotmailime bağlanıyor ve zorunlu şifre girdirtiyor.Bu şifreyi nasıl kaldırırm ve bilgisayarı açınca şu kullanıcıları kapatsam direk bilgisayarın oturumu mu kapanır ?
  2. A

Windows 10 Sanallaştırma kötü pc de performansa etkisi

Radeon R7 240 kullanıyorum; intel i7 4. nesil işlemcim var ve gerçekten performans için sürünüyorum. Bluestacks indirdim Clash Royale için ama sanallaştırma açarsam performasn artışı olacağı söyleniyor. Bu sanallaştırmayı açarsam Cs:go veya hoi4 de performanas düşüşü yaşanır mı?
  3. A

BIOS tan çıkamıyorum

İşlemcinin ve ekran kartının termalini yeniledim ve bilgisayarı açınca karşıma yeni işlemci diye yazı geldi ve BIOS a girmem gerektiği yazıyordu girdim ama ne yapacağımı bilmiyorum F10 la da çıkamıyorum
  4. A

Discord üzerinden ses sekiyor

Video veya oyun oynarken bana gelen sesler Discord üzerinden sohbettekilere de gidiyor.Bir kaç gün önce başladı bu sorun durduk yere çözümü nedir?(Geliştirmeler seçeneği ne yaptıysam açılmadı Windows'un mikrofon ayarlarında)
  5. A

1050 TI , FX-8300 lü bilgisayarda düşük fps sorunu

Nvidia GeForce GTX 1050 Ti ekran kartım ve Amd FX-8300 Eightcore işlemcim var ama Valorant , CSGO gibi oyunlarda düşük fps oranlarına sahibim( Valorant poligonunda 80 fps) Lol'de ise bu durumlar basede 200 gibi değerler alırken lane ortasında 90-100 arasında. 4. Nesil Intel işlemci, R7 200...
Top Bottom