Arama sonuçları: *

1. B

Bozuk windows üzerine linux kurarsam sorun olurmu

Merhabalar windows ile alakalı zaten sorunlar yaşıyordum bitlock diye bişey çıktı herşeyi denedim internetten araştırdım hiçbişey işey yaramıyor sıfırla dediğimde bile hata çıkıyor üzerine linux kursam sorun olurmu 1741421899 Yazım Hataları olabilir telefondan yazmak zor
  2. B

microsoft store hiçbir şey indirilmiyor

merhabalar microsoft store de bişey indirmeye çalışınca hata veriyor inmiyor ayarlara girmeye çalıştığımda microsoft store çöküyor 0x87AF000B böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım
  3. B

microsoft store hiçbir şey indirilmiyor

merhabalar microsoft store de bişey indirmeye çalışınca hata veriyor inmiyor ayarlara girmeye çalıştığımda microsoft store çöküyor 0x87AF000B böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım
  4. B

DRAM led yanıyor ne yapmalıyım

SSD takacakken sıkıştıdığım kablolar çıktı SSD yi taktım sonra tekrar sıkıştırdım bı baktım görüntü gelmedi sonra baktım debug led yanıyor dram diye kasa kapağı açık su anda durdugu pozisyona gore ya yanıyor ya sönüyor
  5. B

Çözüldü✓ Windowsu bozuk windows 11 li pc ye nasıl format atılır

merhabalar benim bi pc vardı windowsu bozuk windows 11 yüklü sürekli mavi ekran veriyor format atıp windows 10 kurmak istiyorum windows 10 isosunu flaş belleğe attım normal bi pc ye format atarmış gibi atmam mı lazım ?
  6. B

Çözüldü✓ Pini bükük Ryzen 7 5800x tamir edilir mi

merhaba arkadaşlar bende bir ryzen 7 5800x varda 3 pini bükük sizce tamirci tamir edebilir mi
  7. B

Çözüldü✓ PCI 4.0 Anakart a Pcı 3.0 ekran kartı takılır mı

arkdaşlar ekran kartı alacağım Anakart PCI express 4.0 ekran kartı 3.0 ekran kartı çalışır mı
  8. B

mönitör sinyal vermiyor ne yapabilirm

mönitör sinyal vermiyor ekran kartının yanında mavi kırmızı ışık yanıyor her şeyi dendim ama çalışmadı mönitör ne yapabilrim
Geri