Merhabalar windows ile alakalı zaten sorunlar yaşıyordum bitlock diye bişey çıktı herşeyi denedim internetten araştırdım hiçbişey işey yaramıyor sıfırla dediğimde bile hata çıkıyor üzerine linux kursam sorun olurmu
1741421899
Yazım Hataları olabilir telefondan yazmak zor
merhabalar microsoft store de bişey indirmeye çalışınca hata veriyor inmiyor ayarlara girmeye çalıştığımda microsoft store çöküyor 0x87AF000B böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım
merhabalar microsoft store de bişey indirmeye çalışınca hata veriyor inmiyor ayarlara girmeye çalıştığımda microsoft store çöküyor 0x87AF000B böyle bir hata veriyor ne yapmalıyım
SSD takacakken sıkıştıdığım kablolar çıktı SSD yi taktım sonra tekrar sıkıştırdım bı baktım görüntü gelmedi sonra baktım debug led yanıyor dram diye kasa kapağı açık su anda durdugu pozisyona gore ya yanıyor ya sönüyor
merhabalar benim bi pc vardı windowsu bozuk windows 11 yüklü sürekli mavi ekran veriyor format atıp windows 10 kurmak istiyorum windows 10 isosunu flaş belleğe attım normal bi pc ye format atarmış gibi atmam mı lazım ?