Arama sonuçları: *

1. Z

68GB Fotoğraf Ve Video

Arkadaşlar bitane laptop almaya gittim beğendim laptobu bütçemede uygun tek sorun Cihazda 68gb video ve fotoğraf var arkadaşlar adamda bunları aktarmadan vermek istemiyor dün buluştuk başlattık aktarımı flash belleğe saat 20.30 civarında az önce aradım daha %30 atmış bunu daha hızlı aktarma...
  2. Z

Bu pc csgo oynatır mı ?

3. Z

Oyun Önerisi Hikayeli

Merhaba arkadaşlar elimde böyle bir laptop var hangi oyunları oynatır genellikle cod tarzı oyunlara merakım vardır
  4. Z

Apu sistem açılmıyor ?

Arkadaşlar elimde eski bir apu sistem var kasayı başlatıyorum bütün fanlar dönüyor ama ekran siyah görüntü gelmiyor neyden kaynaklanıyor olabilir?
  5. Z

Bu psu alınır mı

Arkadaşlar sistemim bu psu alınır mı? R7 240 2gb 4gb ram Xeon e5450 3.00ghz
  6. Z

Ekran karti sorunum

Abiler bugün olmaya başladı saba kasayı başlattın siyah ekranda kaldı baktım kasaya ekran kartının fanı dönmüyor (r7 240) az öncede lfs oynuyorum ekran kartının birden fan sesi aşırı yükseldi kapandı pc tekrar baslattim fan dönmüyor
  7. Z

Aşırı Derecede Performans Kaybı Yaşıyorum

Arkadaşlar r7 240 ekran kartım vardı Pentium e6700 ile kullanıyordum işlemciyi söküp xeon e5450 taktım ilk günler csgo da 100fps sabit alırken şimdi 30-35 işlemci sıcaklığı için de cooler master hy410r aldım arkadaşlar halen aynı geçen ay psu nun fanı durdu arkadaşlar kendi çapımda için açıp...
  8. Z

CSGO FPS SORUNUM

Arkadaşlar win7 ultimate kullanırken yüksek ayarlarda 50fps sabit alıyordum düşük ayarlarda sabit 120fps alıyordum 2gün oldu win10 pro format attırdım şuan düşükte 80fps bazenn 30fps e kadar düşüyor bir sorun mu var acaba
  9. Z

ARKADAŞLAR YARDIM EDİCEK BİRİ YOKMU

arkadaşlar pc mavi ekran hatası vermeye başladı oyun oynarken bi 20dk sonra takılıyor mavi ekran geliyor ve en alttaki şey 100olunca otomatik restart atıyor 1588323026 Bu sekilde
  10. Z

Mavi Ekran Hatasi Yardım

2 gündur bu sorun var oyuna girince 10dakika sonra bu hata geliyor ve reset atıyor pc
  11. Z

E5450 Sistemime Uyar mı

Öncelikle merhaba arkadaşlar elimdeki kasaya takmak için 7ay önce xeon e 5450 almıştım ve kaybetmiştim şimdi yeniden buldum :) acaba sitemime uyarmı r7240 2gb ekran kartı 4gb ram GA-G31M-ES2L anakartım
Geri