Arama sonuçları: *

1. M

Monitör Net Görüntü Vermiyor

Monitörüm normal ayarlarda net görüntü vermiyor ama ölçeklendirmeyi %175 yapınca cam gibi oluyor. Elle %125 girdiğimde de sorun düzelmiyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
  2. M

M2 den Pci Express' e çevirici önerisi

Elimde bir adet nvme m2 ssd var bilgisayarımda m2 slotu olmadığı için pci express x1 slotuna çevirici almam gerekiyor. Anakartımdaki pci express x1 slotu 2.0 ancak almayı düşündüğüm çevirici pci express 3.0 ayrıca elimdeki ssd de pci express 3.0 bilgisayara bu çeviriciyi alırsam sıkıntısız bir...
  3. M

Birden Çok Kablosuz Cihaz Birbiriyle Çakışır Mı?

Şu anda kablosuz bir mouse kullanıyorum ve kendisi 2.4 ghz alıcıya sahip aynı zamanda bilgisayarımda kablosuz olarak logitech f710 gamepad var. Bunların yanında bilgisayarıma bir de 2.4ghz alıcıya sahip bir kablosuz kulaklık takarsam sıkıntı yaşar mıyım?
  4. M

USB bellek içerisindeki dosyaların isimleri bozulmuş

USB belleğin içerisindeki dossyaların isimlerinin birçoğunun ismi k┬8ø ²,┌.où¸ şu tarz olmuş ve bu dosyalar açılmıyor windows defender ile tarattığımda bir şey çıkmadı sorun ne olabilir?
  5. M

Laptop formattan sonra intenete bağlanmıyor

Elimde acer travelmate 5742g laptop var formattan sonra hem kablolu hem kablosuz şekilde internete bağlanmıyor sürücülerini internette arattığımda bulamadım laptopu internete nasıl bağlarım?
  6. M

fps te bir değişiklik olur mu?

Elimde eski kare bir monitör var çözünürlüğü ise 1280×1024 yeni bir 144hz monitör almak istiyorum ancak sistemimde valorant oynarken 1920x1080 çözünürlükte 144 fps alabileceğimden emin değildim ben de bir hdmi kablosu ile televizyonu bilgisayara monitör olarak bağladım ve düşük ayarlarda 144fps...
Geri