Arama sonuçları: *

1. G

Düzelttiğim Hata Tekrar Ediyor

İşletim sistemi SSD'de kurulu olan sistemime sonradan HDD ekledim, kurulumu depolama>disk yönetiminden yaptık. Reboot and select proper boot device hatası vermeye başladı, hatanın çözümünü öğrendim ama sorun bu değil. Sorun defalarca düzeltmiş olmama rağmen birkaç kullanımda bir tekrar vermesi...
  2. G

PC Açılırken Sorun Çıkarıyor

Başlıkta belirttiğim gibi, sistemimin kullanım esnasında sorunu yok ama açılırken beni çok uğraştırıyor. Bazen siyah ekranda kalıyor, bazen kilit ekranı gelince donuyor, bazen yükleme sembolünün dönmesi bitmiyor. Sistem daha 5 aylık, 1 aydan sonra yapmaya başladı. Nedeni ne olabilir? 1645813117...
  3. G

Windows 10 Açılışta Donma Sorunu

PC bazen ilk açılınca donuyor, bazen açılış ekranı gelmeden donuyor, bazen açılış ekranı gelecekken bios'a atıyor. Düzelmesi için kasadaki küçük tuşa basıyorum ama o da bios'a atıyor. Neden olabilir dostlar? Not: çok sık olmuyor ama canımı sıktı, ilk kurduğumda hiç olmuyordu.
  4. G

Out Of Range'i Nasıl Düzeltirim?

Monitörüm 768p, GTA IV'te çözünürlüğü istemeden yükselttim ve oyuna girince bu hatayı almaya başladım. Nasıl çözerim dostlar? 1633105635 Hatanın nedenini anladım, çözüm lazım sadece.
Geri