Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Aldığım USB Hub'u gerçekten 3.0 olduğunu nasıl test edebilirim?

Kankalar alfais marka usb hub denk geldi. 20tl'ye aldım. Ürün dümdüz ambalajlanmış üstünde marka yazmıyor. ama usb'lerin içi mavi ve malzeme kalitesi yani normal gibi. Alfais 4360 yazıyor üstünde. Bunu nasıl test ederim 3.0'mı diye? Kulak klavye mouse takıcam oyunlarda donmaması ve bunu...
  2. Berk Atmaca

Masaüstündeki simgeler bozuluyor.

Sorun tam olarak şu. 2. monitör taktıktan sonra olmaya başladı. Laptop kullanıyorm.
  3. Berk Atmaca

İçinde Windows yüklü HDD'yi biçimlendirme.

Bozuk bi pc vardı açtım içini baktım HDD var 500gb western digital dedim cukkalıyım bunu zaten pc atılmış. Taktım win7 var içinde nfs underground 2 var. Neyse dedim SSD'yi takıyım w10'dan biçinlendiririm. Biçimlendir diyorum hata veriyor. Neyse dedim diskparttan silerim ordan da silemiyorum...
  4. Berk Atmaca

Mekanik klavyemin tuşu basmıyor başka tuşla değiştirsem olur mu?

Mekanik klavyem Logitech G710+. Sol shift tuşu çalışmıyor. Makro tuşlarından birini söktüm. O tuşun çalıştığından %100 eminim. Shift tin yerine lehim attım. Ama test ettiğimde shift çalışmıyor yine. Acaba pcb deki yer mi bozuk? Bunu nasıl yapabilirim. Klavye çok rahat yazı yazarken kullanıyorum...
  5. Berk Atmaca

Ethernet Portum bozuk şu ürünü alsam iş yapar mı?

40tl civarında şöyle bir ürün buldum. İş yapar mı? Ürün linki için buraya tıklayın.
  6. Berk Atmaca

Ethernet portum bozuk. USB Wifi alsam iş yapar mı?

Dostlar ethernet girişim bozuk. Fotoğraftaki ürünü alsam sorun çıkar mı? Odamdaki internet hızım. (Wifi ile ölçtüm)
  7. Berk Atmaca

Soğutucu ile Psu arasında boşluk yok.

Arkadaşlar T6 ultra aldım. Taktım ve on numara soğutuyor. Sorun şu ki güç kaynağım ile arasında az boşluk var. Sorun olur mu? Sistem imzada.
  8. Berk Atmaca

USB Ethernet Dönüştürücü Kullanılır mı?

Dostlar anakartımın (Asus P5G41CM LX) ethernet girişi bozuk. USB Ethernet dönüştürücü alsam internette performans kaybı yaşanır mı? Anakartım USB 2.0 sanırım. Beni 3-5 ay idare edecek ucuz bir ürün bakıyorum.
  9. Berk Atmaca

İnternet Girişim Bozuldu Pci x1 Ethernet Kart Önerisi

Dostlar selam, anakartımın ethernet girişi bozuldu. %100 eminim bozuldugundan 3 farklı kabloyla denedim çalışmadı başka pc ye takınca (aynı modem üzerinden) direk çalıştı. Bana ethernet kart önerir misiniz? X1 olması daha çok işime yarar.
Top Bottom