Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Bilgisayardaki hoparlor bu cihazla çalışırmı

2+1 hoparlörüm var fakat anakarttan ses alamıyorum pc hoparlörleri görmüyor https://app.hb.biz/cHzTXVE5w2Ar bu cihazı bağlarsam çalışırmı
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Flash Bellek Önerisi

+64 GB İçine PC den film atıp televizyondan izlemek için alıyorum usb 3.0 olsun mümkünse. Ne kadar hızlı yazarsa o kadar iyidir.Bütçe 500
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Scanıa Truck Simulatör görüntü sorunu

Görüntü böyle oluyor neden daha önce yaşayan varmı nasıl çozebilirim
  4. Yvşlagaçtanealıyon

Yeni PC ye Eski Hoparlörü Takmak ??

Eski pc m de ses kartı vardı 2+1 ses sisteminin yeşil aux unu ses kartının yeşil aux girişine takıyordum öyle çalışıyordu. Şimdi bu yeni pc de yeşil aux u nereye takacağım ses kartı yok anakartın yeşil aux una mı girecek yardım edermisiniz ?
  5. Yvşlagaçtanealıyon

Yeni pc XMP açıldımı

Enabled yapıp F10 ladım Şuan 3200 oldumu
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Voltaj düştü TV GG

Arkadaşlar defalarca arayıp söylememe rağmen hiçbir şekilde ilgilenen olmadı. Komple binada olan ama bizim evde fazla olan voltaj sorunu nedeniyle TV den oldum Voltaj düştü tv kapandı ve açildıginda böyleydi Bu hale geldi televizyon ve dağılıyor çizgiler alta doğru. Bu durumda enerji...
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Molex çoklayıcı zararlımı ?

https://www.n11.com/urun/power-coklayici-kasa-ici-4-pin-molex-1-erkek-3-disi-kablo-3314518?magaza=koodmax Kasa rainbow 4 tane molexi birbirine takıp PSU dan gelen molexi takıp çalıştırıyoruz şuan bu şekilde montajlı Üste 2 tane daha fan bağlamak istiyorum o yüzden çoklayıcı lazım. Bunun...
  8. Yvşlagaçtanealıyon

Lütfen yardımMolex kablosu hangisine takılır

molex kablosunu hangisine takacağım bilmiyorum birsürü yer var Birde anakart iade de kasa fanlarını anakart olmadan nasıl çalıştırırım Fanların hepsi kolex girişli 3 ön 1 arka fanların hepsini birbirine gecirmisler arkaya molexi takinca fanlar anakartsiz calisrmi nasil calistiririm
  9. Yvşlagaçtanealıyon

Foruma fotoğraf yükleyemiyorum

Ne telefondan ne pc den foruma fotoğraf yüklenmiyor telefonda googleden deniyorum olmuyor brave den deniyorum olmuyor belki wifi sıkıntıdır diye mobil veriden deniyorum olmuyor. HATA!Bazı sorunlarla karşılaştık hatası alıyorum sorun ne forum mu bozuk bende mi bir şey var
  10. Yvşlagaçtanealıyon

Montaj Sonrası PC açılmıyor ?

Normal bir şekilde sistemi montajladım. Açılma tuşuna bastığımda PSU fanı dönüyor işlemci fanı dönüyor 1-2 sn sonra kapanıyor ve anakartta kırmızı ışık yanıyordu. Kontrol ettiğimnde bir sorun yoktu en son Anakartı kontrol ettiğimde 8-9 tane pinin komple dümdüz olduğunu farkettim. Sizce PC bu...
  11. Yvşlagaçtanealıyon

PC Max Payne 3 Kaldırırmı ?

AMD Athlon X2 260 3.2 Ghz 2 çekirdek. 4 GB RAM AMD Radeon HD 7350 1GB. Max Payne 3 Oynayabilirmiyim ? Yada buna göre oyun tavsiyelerinizi biekliyorum.
  12. Yvşlagaçtanealıyon

Eski Sisteme Yeni SSD Takılır Mı?

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-gigabyte-240-gb-gp-gstfs31240gntd2-5-sata-3-0-fiyati,322153377.html X2 260 3.2Ghz Çift çekirdek 3 GB Ram Radeon 7350 1GB 2008 Model 250 GB HDD 2008 den kalma işimi gören bir pc var elimde. Ama yavaşlıktan geçilmiyor 14 senelik hdd var içinde. Anakart ne...
  13. Yvşlagaçtanealıyon

Kulaklığı takınca internet gitmesi ?

3.5-4 senedir gp medusa kullanıyorum. Yakın zamanda bundan aldım. https://www.hepsiburada.com/tenda-u6-300mbps-6dbi-anten-wireless-usb-adaptor-p-HBV00000YRUKZ?magaza=atesavm Bu takılıyken medusa yı takınca sistem tenda yı görmüyor internet gidiyor. Şuan kulaklığımı kullanamıyorum. Bunun...
  14. Yvşlagaçtanealıyon

epic games gta 5 İŞ desteklenmiyor

başlıktada gördüğünüz gibi bugün gta 5 i indirdim ve gta 5 iş desteklenmiyor yazıyor Pc 32 bit büyük ihtimalle ondandır diye tahmin ediyorum ama emin değilim yinede bir sorayım dedim pc eski olduğu için 64 e yükseltemiyorum o yüzden ben bu gta 5 i yeni 64 bit bir pc aldığımda kullanabilirmiyim...
Geri