Arama sonuçları: *

1. T

Bios güncellemeyi isterken hata veriyor

Şöyle bir hata alıyorum en son GiGabyte B650m s2H en son 2024 8. ayında güncellemişim 2025te gelen güncellemeyi yapmak istedim ama şöyle bi hata alıyorum sebebi nedir
  2. T

Amd ekran kartında fps görüntüleyici var mı?

Oyun içi fps cpu gpu sıcaklığını falan görmek istedimde amd arayüzünde bulamadım var mı?
  3. T

Gta 5 yeni sistemde Drop sorunu

Yeni sistem aldım arkadaşlar sistemi paylaşayım sizle. Oynarken sürekli drop giriyor sebebi nedir? https://www.itopya.com/kuark-friday-amd-ryzen-5-7500f-gigabyte-radeon-rx-7600-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ddr5-500gb-nvm_h27267
  4. T

İlk bilgisayar alınca ne yapılmalı

Arkadaşlar selamın aleyküm, Yeni bilgisayar aldım cuma günü elimde olacak inşallah. Bilgisayarı ilk açıldığında neyle karşılaşıyoruz neler yapmam gerekiyor? Birde biosla ilgili bir şey varmış o nasıl yapılıyor?
  5. T

Bilgisayarım Valorant kaldırır mı?

Hocalarım pcm valo kaldırır mı drop vb girmeden? Teşekkürler
  6. T

Windows 10 Güncelleme Sıkıntısı.

Windows 10 bilgisayarım var güncelleme yerinde ise Windows 11e yükseltin - indiriliyor yazıyor. ama bilgisayarım w11 kaldırmıyor ne yapmam lazım?
  7. T

yüksek CPU kullanımı nasıl çözülür?

yüksek CPU kullanımı nasıl çözülür? Ani FPS düşüşü yaşıyorum.
  8. T

Minidump sorununu nasıl çözerim? Mavi Ekran Alıyorum

https://disk.yandex.com.tr/d/iJB7ezDf2xoUbw Minidump klasörüm budur yardım edermisiniz. @Pişmaniye @Emirhandkee
  9. T

harddisk arızalı diyolar laptop ortalama kaç TL mal olur?

harddisk arızalı diyolar laptop ortalama kaç TL mal olur?
  10. T

LÜTFEN YARDIM bilgisayarı açar açmaz gelişmiş seçeneklere bağlanıyor

bilgisayarı açarken ilk başta kendi kendine kapanıp açılıyor gibi birşeyler oluyor sonra gelişmiş seçeneklere bağlanıyor ne yapmam lazım lütfen yardım :(
  11. T

ACİL YARDIM! BİLGİSAYAR AÇILIRKEN SİYAH EKRANDA KALIYOR

merhabalar bilgisayara önceden geliştirmiş seçeneklerden Windows işletim sistemi seçme gibi bir yer vardı onu değiştirdim ve sonra bilgisayarı kapattım açmaya çalıştığımda bilgisayarın logosu bile gelmiyor sadece siyah ekran ve açılıp kapanıyor napabilirim?
Top Bottom