Arama sonuçları: *

1. Ju5t

Bilgisayarım çalışırken BIOS a geçiyor

İyi forumlar :D Üniversiteden teslim aldığım technopc laptopta pardus ve windows 11 birlikte kurulu windowsta işlemlerimi hallederken cihaz bir anda güçten kesilmeden biosa geçiyor. Normalde açılırken boot sırasında biosa geçmesini anlarım ama bu durum bana çok garip geldi ve işlemlerimi...
  2. Ju5t

FH4 açılıp kapanıyor

Forza horizon 4 u dün bilgisayarima indireyim dedim maalesef oyuna 200 TL veremem o yuzden crack indirdim oyunu yukledikten sonra oyuna girecrgimde oyunun baslangic resmi gorunuyor sonra gri ekran gelip hata vermeden hemen kapanıyor ne yapmam lazim Windows surumum 2004
  3. Ju5t

Forza Horizon 4 Hata Vermeden Kapanıyor

Forza horizon 4 u dün bilgisayarima indireyim dedim maalesef oyuna 200 tl veremem o yuzden crack indirdim oyunu yukledikten sonra oyuna girecrgimde oyunun baslangic resmi gorunuyor sonra gri ekran gelip hata vermeden hemen kapanıyor ne yapmam lazim Windows surumum 2004
  4. Ju5t

R6 Installation In Progress

Ana menüde fiş işaretleri var ve yukarıda installation in progress yazıyor ne yapmam lazım bazı yerlerde okudum oyunu silip yukleyin diyor ama ben oyunu yeni yükledim ve doğruladım
Geri