Arama sonuçları: *

1. M

UB500 BLUEETOOTH ADAPTÖR ALDIM FAKAT KULAKLIĞIM DIŞINDAKİ HERŞEYİ GÖRÜYOR

Yeni aldığım bluetooth adaptör kulaklığımı ve telefonumu görmüyor. Kulaklığım QCY T20 Ailypods modeli ve 5.3 özellikli. Adaptör de aynı şekilde ama görmedi bir türlü. Driver da kurdum ancak işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz?
  2. M

HARİCİ EKRAN KARTINI KULLANAMIYORUM

4-5 yıllık Lenovo IdeaPad 320 laptopum var ve grafik ayarlarından oyunu seçince güç tasarrufu ve yüksek performansta aynı ekran kartını gösteriyor dahili : r7 graphics (güç tasarrufu ve yüksek performansta gözüken ekran kartı) 1 gb harici : M535x ( kullanmadığım ekran kartı 2 GB) AMD A12 9720P...
  3. M

Ekran Kartımın Dri̇veri̇ Yok?

bir laptopum var ve araştırdığımda ise driverlarını bulamadım. r7 graphics var ama internette r7 240 çıkıyor ve o yanlış driver bilgisayarda hatalar veriyordu
  4. M

YENİ SSD'DE MAVİ EKRAN SORUNU

arkadaşlar salı günü Samsung 870 Evo ssd aldım hızı normal ama mavi ekran hatası verdi? normal mi yoksa iade mı etmeliyim? bir önceki ssdim Sandisk SSD Plus'tı. onu garantiye gönderdim. sebebi ise mavi ekran ve hızı yarı yarıya kadar inmişti 3 günde. onu garantiye gönderip bunu aldım hızda...
  5. M

Samsng Ssd Aldim Sorunlu Mu?

arkadaşlar yeni bir ssd aldım Samsung 870 Evo kurdum hemen Windows 10. Samsung magician indirdim ve her şey güncel ama uygulama içi ayar bilmiyorum iki test yaptım ikisinde farklı sonuçlar geldi ve full performans modu falan var ne yapmalıyım ? ayrıca Chrome üzerinden YouTube instagram vs gibi...
  6. M

YENİ SSD AYARLARI SAMSUNG EVO 870

arkadaşlar yeni bir ssd aldım Samsung 870 Evo kurdum hemen Windows 10. Samsung magician indirdim ve her şey güncel ama uygulama içi ayar bilmiyorum iki test yaptım ikisinde farklı sonuçlar geldi ve full performans modu falan var ne yapmalıyım ? ayrıca Chrome üzerinden YouTube instagram vs gibi...
  7. M

YENİ ALDIĞIM SSD YAZMA HIZI NEDEN BU KADAR YAVAŞ

az önce 870 Evo aldım ve laptopa takip herşeyi kurdum. biraz yavaş geldi özellikle YouTube çok donuyor. performans testini aşağıya bırakıyorum 1659453326 Samsung magician indirip sadece test yaptım yapmam gereken bir ayar var mı
  8. M

SİZCE SSD SORUNLU MU??

İyi akşamlar. Cumartesi günü Media Markt'tan aldığım SanDisk SSD Plus 240 GB adlı SSD'yi aldığım gün taktım ve Windows, driver kurulumlarini yaptım. (530 okuma -- 440 yazma hızı var) ama laptopum 45-60 saniye civarında anca açılıyor arada bir siyah ekran ve mavi ekran da verdiği oldu. (aşağıya...
  9. M

SSD Almama Rağmen Laptop Yavaş Sizce Neden

İyi günler dilerim. 5 senelik laptopum %100 disk hatası verdiği için harddiski çıkartıp ssd aldım. CrystalDiskMark ile de test yaptım. Olması gereken değerleri verdi. Ssd'de sorun yok fakat laptopun biraz hızlandığını söyleyebilirim. Chrome'dan Youtube'u açarken aşırı kasma donma belirtileri...
  10. M

ssd ile ilgili 2 sorum var

1- İşe başladım 2018 model Lenovo İdeaPad 320 modelli bir laptopum var.İçinde harddisk var ve boştayken %100 disk sorunu vermeye başladı. SSD alsam sorun çözülür mü? Genelde system ve sysmain hizmetleri çok disk kullanıyor 2- Samsung 870 EVO 250 GB modeline baktım ve arkadaşlarım da onu önerdi...
  11. M

%100 disk sorunu ve cpu aşırı kullanım -sysmain-

laptopumu kasa aldığım için uzun süre kullanmadım. işe başladığım için gerekti ve format atıp kullanmak istedim. laptopta görev yöneticisini açınca %100 disk sorunu verdi. bilen abilerime ve forumlara baktığımda diskin ömrünün bittiğini söylediler fakat ben emin değilim. ssdler 600-1000 TL...
  12. M

BİLGİSAYARIM YENİ OLMASINA RAĞMEN ÇOK SORUNLU

2017 yılında Lenovo IdeaPad 320 isimli bir laptop aldım. Lenovo Lenovo Ideapad 320 AMD A12 9720P 8GB RAM 1TB Harddisk Radeon 530 Windows 10 Home 15.6" HD Taşınabilir Bilgisayar Özellikleri de bu şekilde Bu laptop çok hata vermeye başladı. Disk kullanımı % 100, çok ısınıyor, şarjı hızlı...
  13. M

2018 Yılında aldığım laptop çok kasıyor ve donuyor

2018 yılında Lenovo IdeaPad 320 model bir laptop aldım. 15.6 Ekran AMD A12-9720P 4 Çekirdek 2.70 GHz İşlemci 8 GB Ram 1 GB Dahili, 2 GB Harici Ekran Kartı 1 TB Harddisk bu laptopu 4-5 aydır kullanmadım önceden de kasma vardı yeni masaüstü aldığım için laptopu kenara koymuştum fakat netflix...
  14. M

İçinde Windows Olan Bir Laptopun İçine Usb'den Windows Atsam Problem Olur Mu?

Lenovo İdeapad 320 modelli bir laptopum var AMD A12 9720 4 çekirdek 2.70 GHZ 8 GB RAM 1 gb dahili 2 gb harici ekan kartı Fakat bu laptop aşırı kasıyor internetten baktım windows tekrar yüklenirse çözüleceği söyleniyor içinde windows 10 var laptopu kapatıp, usbye windows 10 atıp biosa girip...
  15. M

YENİ PC ALDIM KASADAN SES GELİYOR

Yaklaşık 2.5 ay önce Ryzen 7 3700x ve 3060 içeren bir hazır sistem aldım. Sistemin adı Sinerji Lunaspia V1 (özelleştirdim). Az önce Forza Horizon 4 oynarken kasadan rahatsız edicek derecede ses geldiğini duydum belki de ben abarttım. Ne yapmalıyım? 2- İlk defa kasa sahibiyim ve ne zaman bakım...
  16. M

PC DRİVERLARIN LİNKİNİ ATAR MISINIZ?

AMD Ryzen 7 3700X 3.6 Ghz 8 Çekirdek 36MB AM4 7nm İşlemci Gigabyte B550M S2H 5000mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart Corsair 16GB(2X8) Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 Ram Gigabyte GeForce RTX 3060 Aorus Elite 12G 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı Corsair 480GB Force Series MP510 NVMe Okuma...
  17. M

PC DRİVERLARIN LİNKİNİ ATAR MISINIZ?

AMD Ryzen 7 3700X 3.6 Ghz 8 Çekirdek 36MB AM4 7nm İşlemci Gigabyte B550M S2H 5000mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart Corsair 16GB(2X8) Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 Ram Gigabyte GeForce RTX 3060 Aorus Elite 12G 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı Corsair 480GB Force Series MP510 NVMe Okuma...
  18. M

RAMPAGE RM-K 18 YENİ ALDIĞIM KULAKLIĞIN MİKRAFONU ÇALIŞMIYOR.

Yaklaşık 1,5 hafta önce yeni bir pc aldım. Kulaklığı daha önceden almıştım. PC ilk kurduğum zaman çalıştı fakat sonraki gün çalışmadı. Driverlarını kurdum fakat yine çalışmadı. Kime sorduysam yapamadı. Yardımcı olun lütfen :)
Geri