Arama sonuçları: *

1. C

3. monitörümün çözünürlüğünü değiştirdikten birkaç dakika sonra sistem çöküyor

Arkadaşlar merhaba elimde nec diye bi markanın accusync lcd203wm modelli eski bi mönitörü var eskiden kalma onu 3. monitörüm olarak kullanayım dedim ayarlarını vesaire yaptım monitör ayarlarına baktığımda çözünürlük 1024x768 di ve aşırı büyük gösteriyodu bi siteden baktım zaten önerilen...
  2. C

bilgisayardan gelen kulak tırmalayıcı ses

arkadaşlar video çektim linki bu videodada fark edersiniz psu ya yakınlaştıkça ses çoğalıyor bu yüzden gezdirdim kamerayı ayrıca bu ses bilgisayar yük altındayken değil her türlü oluyo bazen oyunda bazen boş masaüstünde dururken her türlü geliyo bu ses daha öncelerde çok gelmiyodu ama artık...
  3. C

oyun oynarken nesnelerin ışık saçmaya başlaması

arkadaşlar merhaba oyun oynarken görsele koyduğum gibi garip ışıklar geliyo ekrana ve tüm zevkimi bozuyo bu sadece car for sale de değil her oyunda oluyo hiç oynama isteği bırakmıyo sistemim rx 580 8gb ekran kartı i5 9400f işlemci 8gb ram 1705133793 arkadaşlar gta 5 valorant gibi oyunlarda...
  4. C

coil whine sesi ve oyundaki garip şekiller

Arkadaşlar merhaba bu sorunla aslında 1 yıl önce falan karşılaştım araştırdım araştırdım bulamadım burayada yazmıştım ama cevap veren olmadı her neyse oyun oynarken iyi yada kötü grafikli olsun her türlü oyunda 1-2 saat geçirince oyun delirmeye başlıyo mesela en çok gta 5 te oluyor araba...
  5. C

windows kendi driverlerini kurup duruyor

Merhaba arkadaşlar daha yeni format attım ekran kartım amd windowsun driverleri ile amd driverlerinin uyuşmadığını sorun çıkardığını duydum o yüzden ddu yla windowsun kurduğu driverlerı sildim ardından windows tekrar kurdu driveri 3-4 kere denedim artık speedrun yapmaya falan başladım güvenli...
  6. C

oyun oynarken bi anda kapanıp başka bir şey açılıyor

arkadaşlar mehaba birkaç gündür başıma böyle olaylar geliyor bir oyun oynuyorum aniden oyun alt f4 çekmişim gibi kapanıyor çok takmamıştım ilk başta ama dün ve bu gün çok garip şeyler oldu oyunu oynuyorum oyun kapanıyo başka bi program açılıyor aniden o dikkatimi çekti işte sanki benle dalga...
  7. C

rtx 2060 yükseltmesi yapacağım

Merhaba konu şu bilgisayarıma yükseltme yapmak istiyorum rtx 3050 veya rtx 2060 düşünüyorum ama rtx 2060 daha iyi gibi şu anki sistemim şu ekran kartı: rx 580 8gb nitro plus işlemci: i5 9400f ram: 8gb mevcut ramim 3000mhz anakart: h310m pro m2 (ms-7b28) mevcut ramimden bi 8 gb daha alıp 16 gb...
  8. C

pc 32 bit olduğu için kurulum dosyasını açamıyorum

Merhaba arkadaşımın elinde 64 bit destekleyen fakat 32 bit windows kurulu bir pc var biz bu bilgisayara windows 10 superlite kuracağız şimdi kullanma diyenler olucak arkadaş istiyo ona ben bişey yapamam sadece sorunu nasıl çözeceğimize odaklanın arkadaşta usb yok bizde ultraisodan yeni sanal...
  9. C

Bilgisayarı ps5 yada ps4 gibi kullanma

öncelikle selamun aleykum ben god of war ragnarok oynamak istiyorum benim bilgisayarımda rx 580 nitro+ (1441 mhz) ekran kartı var i5 9400f işlemci var ben bilgisayarımı emulator gibi şeylerle ps4 yada ps5 gibi kullanabilirmiyim ps 4 yada ps5 kolu alıp öyle oynayacağım şimdiden teşekkürler
  10. C

her oyunu 1 saat kadar oynadıktan sonra değişik semboller çıkıyo

merhaba oyuna giriyorum 1 saat kadar vakit geçiriyorum ve her oyunda vlorant gta 5 minecraft roblox falan hepsinde oluyo bunu nasıl çözeceğiö sorunda bu
  11. C

ACİL bilgisayar internete bağlanmıyo

Merhaba arkadaşımın pc internete bağlanmıyo wireless adaptörüde değiştirdi 100 liradan oldu ama yine sorun çözülmedi zaten 2 aydır bilgisayarı bozuk yaptırdılar ve şimdide wifi bağlanmıyor yaptırmadan önce wifi çalışıyordu ama windows 7 kullanıyor ve şu an cidden ağlıyo olmuyo telefonuda anca...
  12. C

sistem toplayacağım her şey uyumlu mu??

Merhabalar bir sistem toplayacağım bu sistemdeki her şey birbirine uyuyormu bide böyle en iyisinden bi psu seçerseniz sevinirim sanırım en iyi kategorisi titanyum daha üst seviyesi varsa en üst seviyede bir psu tercih ederseniz severim sistem: ekran kartı...
  13. C

acil gta 5 online grafikte bozulmalar oluyor?

Merhaba benim pc yi alalı 2 buçuk yıl falan oldu ekran kartı rx 580 işlemci i5-9400f 8 gb ram im var fakat hiçbir oyunda olmayan bir şey gta 5 te oluyor bilgisayarı ilk aldığımdada vardı böyle garip garip oluyor arada sırada yerlerde mora falan dönüyo çabuk yardım edin yengenizle oynayamıyom
  14. C

gta 5 online grafikte bozulmalar oluyor?

Merhaba benim pc yi alalı 2 buçuk yıl falan oldu ekran kartı rx 580 işlemci i5-9400f 8 gb ram im var fakat hiçbir oyunda olmayan bir şey gta 5 te oluyor bilgisayarı ilk aldığımdada vardı böyle garip garip oluyor arada sırada yerlerde mora falan dönüyo
  15. C

gta 5 online grafikte bozulmalar oluyor?

Merhaba benim pc yi alalı 2 buçuk yıl falan oldu ekran kartı rx 580 işlemci i5-9400f 8 gb ram im var fakat hiçbir oyunda olmayan bir şey gta 5 te oluyor bilgisayarı ilk aldığımdada vardı böyle garip garip oluyor arada sırada yerlerde mora falan dönüyo
  16. C

nvidia driver sorunu

Merhaba ben çağrı şimdi arkadaşımın laptobunda intel hd grafichs 530 ve gtx 960m var şimdi gtx 960m ye geçirdim iyi dedi ama bide nvidianın driveri kurduk ondan sonra kasmaya başladı driveri siliyoduk bu sefer kartı tanımıyo windows şimdi nvidia driveri silcez ama kart gözükmüyo ne yapacağız
  17. C

windows 10 da iyi çalışan mikrofon windows 11 de kötü

Merhaba windows 10 kullanıyodum windows 11 e geçtim windows 10 da gayet güzel net ve cızırtısız çalışan mikrofonum windows 11 de çok berbat aynı ayarlarla bile
  18. C

windows 10 kameram kullanılmıyor

şimdi kameramı taktım kamera uygulamasını açtım ama kameranızı bulamadık diyo aygıt yöneticisine bakıyom orda diğer aygıtlar sekmesinde gözüküyo napcam
  19. C

Windows 10 çok fazla ram kullanıyor

merhaba arkadaşımın pc sinde windows 10 ram i çok fazla kullanıyor ve boş olarak 170 mb ram kalıyor bunu nasıl düşürürüz
  20. C

windows 10 arama kısmı gri

merhaba ben çağrı arama kutusuna basınca hiç olmayan bir şey oldu ben bişeylede oynamadım yada bişeyde indirmedim arama kutusuna basınca böyle gri oluyor
Geri