Arama sonuçları: *

1. WOYAC

Windows 11 güncelleme %9'da kaldı Microsoft store güncellemeleri ilerlemiyor.

Ekran fotoğrafında görüldüğü gibi güncellemeler 10 dakikadır ilerlemiyor bu şekilde kaldı çözümü nedir ne yapmam lazım
  2. WOYAC

Squad gereksiz fazla ram harcaması.(yardım lazım)

Merhabalar squad oyununda ram sıkıntısı yaşıyorum yardım lazım. Direk konuya giriyorum sistemimde ryzen 5 5500 rx6650xt 16gb ram var windows 11 kullanıyorum arkaplanda çalışan birkaç uygulamayla beraber windows 11 ortalama 5gb ram harcıyor squad oyununu açıp 100 kişilik bir sunucuya girince...
  3. WOYAC

Amd Radeon software ayarları!

Ekran fotoğrafında görüldüğü gibi Ekran kartında Varsayılanda duruyor ama kırmızı kutu ile işaretlediğim yerleri varsayılana alamıyorum almaya çalıştığımda ise alıyormuş gibi bilgisayarı yeniden başlatıyor radeon yazılımını açıp baktığımda tekrardan bu hala geliyor. Bu sorunu nasıl çözerim yada...
  4. WOYAC

Oyuna veya uygulamalara girince ara sıra bilgisayar donuyor.

15 eylülde yeni sistem aldım hiçbir sorun yoktu 3-5 gündür youtubeden video izlerken, Twitchden yayın izlerken, uygulamalara girerken yada oyunlara girerken donuyor 30 saniye veya 1 dakika sonra donma düzeliyor sıkıntısız devam ediyor neden olduğunu anlamadım. sistem özellikleri Ryzen 5 5500...
  5. WOYAC

Amd Software: Adrenalin Edition varsayılan moduna alamıyorum

Merhabalar ekran görüntüsündeki varsayılan ayarına basıyorum sistemi yeniden başlatmamı istiyor başlatıyorum ama takrardan manuel ayarlamadaki özel yerine geliyor varsayılana alamıyorum çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir (ddu ile yazılımı silip tekrardan kurdum yine aynısı oldu)
  6. WOYAC

Pc çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor.

Sa arkadaşlar asus b450m-k anakart amd r5 2600 işlemci xpg 2x8gb 3200mhz ram Asus rog strix 8gb rx 570 ekran kartlı sisteme sahibim bilgisayarı açıyorum monitöre görüntü gelmiyor ve 1 kısa bip sesi geliyor sorunu nasıl çözebilirim.
  7. WOYAC

Razer Inc - HIDClass - 6.2.9200.16520 güncellenmiyor

Merhabalar ekran fotoğrafında da gözüktüğü gibi güncelleme var gözüküyor indir butonuna basıyorum indirmiyor hiçbir şey olmuyor sorunun çözümünü nedir? 1651639065 Güncelleme geçmişinde yüklendi gözüküyor ama
  8. WOYAC

bilgisayar normal kullanımda ekran siyah ekran oluyor

Merhabalar bilgisayar ara sıra günlük kullanımda, oyun oynarken veya twitch gibi platformlarda yayın denemeleri açarken ekran bir anda siyah oluyor arkaplandaki sesler birkaç saniyeliğine gelmeye devam ediyor sonra kesiliyor bilgisayarı düğmesinden kapatıp açıyorum düzeliyor ama ara sıra...
  9. WOYAC

Çözüldü✓ Kasanın Önündeki 3 fandan 1i çalışmıyor

Öncelikle konuyu buraya açmayı düşündüm yanlış yere açtıysam lütfen düzeltin VENTO Neptune VG07F kasalı sistem kullanıyorum önündeki 3 fandan en alttaki çalışmıyor kasa içerisinde sıcaklık artışı(tahmini kaç derece) veya başka bir şey olurmu bunu öğrenmek istedim Sistem hazır sistem garantisi...
  10. WOYAC

sistemime farklı marka ama aynı mhz aynı cl değerine sahip ram taksam ne olur

Öncelikle merhabalar foruma yeni katıldım çoğu arkadaşıma, abime sorduğumda bir şey olmaz dediler ama yine de buraya da danışmak istedim benim ramim Adata Gammix D30 8 GB 3200 Mhz DDR4 CL16 ben bu ramin yanına Corsair veya başka bir markanın ama aynı özelliklerdeki başka bir ram taksam sıkıntı...
Top Bottom