Arama sonuçları: *

1. Sheader

amd catalyst center ne işe yarar

cs de 4:3 e alınca cıkan black barı kaldırmak için bır vıdeo ızloyordum adam adrenalin diye bişey indirdi adamın indirdigi siteden indirdim bunu indirdi ne işe yarar bu program arayuzu pek hosuma gitmedi çünkü
  2. Sheader

Bilgisayarım 64 bit olunca ekranda donmalar yaşıyorum

Laptopum ilk aldigimdan beri 64 bit idi ama bilmediğim için ve cs de daha yüksek FPS vereceğini düşünerek 32 bit e düşürdüm cs açacağını görünce 64 yaptım ve yapınca ekranda 3-4 saniyede bir anlık takılmalar yaşıyorum nedeni ne acaba ? İçini açıp temizlessm mı 4 senedir hiç açmadım Sistem AMD...
  3. Sheader

Laptop a ek bir monitör bağlar istek karislabilecegim durumlar

Seneye üni ye gecicem ve laptop almak istiyorum ama laptop ekranı küçük geliyor acaba ek bir monitör bağlar isem ne olur ? Görüntü yırtılması, FPS düşmesi veya gecikme yaşanabilir miyim laptpun muhtemel özelliğini fotoya ekledim +8 GB De ram alicam Almanya'dan alicam bu arada
  4. Sheader

Anlık takılmalar oluyor

Bilgisayarimda 3-4 saniyede bir anlık takılmalar oluyor donuyor bütün işlemler 1 saniyeligine donuyor 4 senedir kullanıyorum ve 64bit windows kullanıyordum belki rahatlar diye 32bit yaptım bir nebze rahatladı ama geri 64 yapmaya karar verdim bundan 2-3 ay önce de oldu takılmalar o günden beri...
  5. Sheader

Bilgisayarım 3-4 sn de bir donuyor

Bilgisayarımi 64bit Windows a format atınca hep oluyor bu 2-3 kere oldu 32bit yapınca sıkıntı çıkmıyor bu seneye kadar 64 bitte kullanıyordum sıkıntı çıkmıyordu 64 bit.yapinca ekranda 3-4 sn de bir 1 saniya donma yaşanıyor bu da çok rahatsız ediyor bunun çözümü ney bıktım artık bu şeyden sistem...
  6. Sheader

Bilgisayarimda sadece c diski görünüyor

Ne yapmam gerek yeni format attım iki diski Dr ayirdim sadece Windows kurlu olan c diski görünüyor ne yapmam gerek bir daha mı format atmaliyim ?
  7. Sheader

Uzay montaj sistemi kısa devre ile çalıştırma parcalara zarar verır mi

uzay montaj sistemde kısadevre yapmak parçaya zarar verır mı
Geri