Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Çözüldü✓ Yeni alınan sistemde klavye sök tak yapınca çalışıyor

Arkadaşım yeni hazır sistem aldı ama klavye çalışmıyor sonra sök tak yapıyor usb yi çalışıyor her seferinde aynı şeyi yapıyor klavyeyle ilgili bir sorun yok uzun süre ben kulandım hatta bios danda USB keyboard dı açmış herhalde bir yerde görüp oda çözmemiş. @Kürşat Kütükçü
  2. Yusufx

Oyunda bilgisayarın ısınması ve fan sesinin artması normal mi?

Genelde Spiderman remastred falan oynuyorum hemen erkenden ısınmıyor ama god of war yükledim yüksekte oynuyorum hızlı ısınıyor bilgisayar ve fanların sesi arttıyor bu uzun kullanımda zarar veren bir olay mı? İ3 10100f - RTX 2060 Süper
  3. Yusufx

Oyun indirince neden pc yavaşlıyor?

İnternetim iyi ama oyun indirirken falan 1080p bir şey izliyorum ama droplar falan giriyor anladığım kadarıyla disk kulanımını çok artırıyor ve bilgisayara drop sokturuyor bunun bir çözümü varmı? eskiden internetimiz kötü diye oyun indirirken birşeye girmezdik şimdi internetimiz iyi gene oyun...
  4. Yusufx

Bilgisayar fanı dönüyor sonra kapanıyor ( PSU ÖNERİ )

Bizim bir arkadaşın eski bir kasası var çoğu parçası çalıştığını düşünüyoruz ama kasayı açıyor fan ufacık dönüyor sonra bi anda kendini kapatıyor sonra bir daha çalışmaya başlayıp aynı şeyleri yapıyor powerdan olduğunu düşünüyoruz ve bilgisayarcıda öyle demiş power alalım diyoruz 300w foem...
  5. Yusufx

Format atarken SSD görünmüyor

BIOS'da 1. Hard disk yerinde USB'yi seçiyoruz 2. yerede SSD yi koymamız lazım ama CD/DVD çıkıyor SSD görünmüyor ve ssd de çalışıyor ssd seçme var ama o zamanda USB seçilmiyor.
  6. Yusufx

OBS Açınca kasmaya başlıyor.

Normal kalitesi iyi kötü olan oyun farketmez video bile almadan obsyi açtığında sadece kasma oluyor neden öyle oluyor sizce baya bir anormal kullanımıda normal
  7. Yusufx

OBS Belirli süre sonra video donup kalıyor.

Videoyu başlatıyorum ayarlar çok iyide değil rahat şekilde başlıyor ilerliyor ama sonra videonun belirli süresinden sonra donup kalıyor sesler geliyor ama video donuk şekilde ve oyunumdada drop falan yok kasma.
  8. Yusufx

PC RGB ışığı yanmıyor

H410M-K anakart ve rampage kasa kullanıyorum fanlar dönüyor ama en altakinin ışığı yanmıyor önceden yanıyordu. Kasa - https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-espectro-4x120mm-rainbow-fanli-600w-80plus-midt-atx-gaming-kasa.html
  9. Yusufx

Kasanın RBG ışığı yanmıyor!

Rampage kasamın önündeki 3 ışıktan 2 si yanıyor ama 1i yanmıyor sorun nedir?
  10. Yusufx

Hariketli masaüstü bilgisayarı yorar mı?

Hariketli wallpaper kulanmayı düşünüyorum ama gpu yorma konusunda endişeliyim sizce bir zarar verirmi bilgisayara yorarmı ? 16GB RAM İ3 10100F 1030 ekrna kartı biliyorum bilgisayar iyi yormaz diye düşünüyorum ama ne olur diye sorim dedim
  11. Yusufx

Bilgisayarın usb yerindeki Mavi USB dahamı hızlı çalışıyor amacı nedir?

Bilgisayarın usb yerindeki Mavi USB dahamı hızlı çalışıyor amacı nedir?
Top Bottom