Arama sonuçları: *

1. Alomoncy

Monitörü kırdım napacağım

Bi anlık sinirle monitöre mouse ile vurdum kırıldı napacağım bilmiyorum 1 yıldır kafa atıyorum yumruk atıyorum hiç bir şey olmadı ufak mouse ile vurdum gitti beyler bi tane daha monitör varda hdmi kablom yok.
  2. Alomoncy

Ekran Bozulma Sorunu

Merhabalar bilgisayarımda uzun zamandır bir sıkıntı var discord ve tarayıcı uygulamalarında bi yerde gezerken az önce gezdiğim yer ekran üstüne geliyor ve siteden başka siteye geçince düzeliyor discorddada biraz bekleyince düzeliyor bilgisayara format attım yine düzelmedi sizce neden?
  3. Alomoncy

Bazı uygulamalarda ekrandaki şey ekran üstüne geliyor

Merhaba bazı uygulamalarda internet tarayıcısı gibi yerlerde sitede aşağı kaydırdığımda üstteki şey ekran üstüne geliyor veya discordda sohbeti kaydırırken üstteki mesajlar ekran üstüne biniyor niçin olabilir bu sizce ?
  4. Alomoncy

Mavi Ekran KMODE EXCEPTION NOT HANDLED Mavi ekranını aldım

Arkada video izliyordum ve valorant girdim ve bilgisayar mavi ekran verdi ama çok garip mavi ekran.İzlediğim video donmuş bir şekilde ekranımda duruyorken mavi ekran hatasıda üstünde gözüküyordu çok komik bir durum.Neden olmuş olabilir veya tekrar olur mu?
  5. Alomoncy

Biostar Anakarta Windows 11 Kurulmuyor

Biostar anakartıma windows 11 kurmaya çalıştığımda %77 civarlarında durup kişisel bilgisayarınız yeniden başlatılıyor diyip bilgisayarı kapatıp tekrar açıyor ve siyah ekranda kalıyor başka usb ile windows 11de kurmayı denedim yine aynı problemi yapıyor acil yardım.
  6. Alomoncy

CS2 düşük fps alıyorum

Sistemim:GTX 1650 i5-4460 MSI Afterburner ile bakmayı denedip ama oda çalışmıyor cs2de bildiğiniz oyun 1 fps mouse hareket ettiremiyorum işlemciyi %2 kullanıyor.Sanırım işlemci besliyemiyor napmam lazım?
  7. Alomoncy

bilgisayar Donup Açılmıyor

2 - 3 kere aynı durumu yaşadım bilgisayar donuyor hiç bir şey yapamıyorum kasa tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum.Açmaya çalıştığımda 1 2 saniye açılıp kapanıyor.Ama benim korumalı priziim var yani düğmeli kapatınca biraz bekleyince düğmeden açıp pcyi tekrar açtığımda düzeliyor sizce sorunu ne?
  8. Alomoncy

Bilgisayarı Windows Store Yüzünden açamıyorum

Microsoft'a giriş yapıyorum her defasında ama bu uyarıyı aldım evete basınca bir şey yapamıyorum ne yapmalıyım?
  9. Alomoncy

Valorant oynarken oyun donuyor

Oyundayken durduk yere oyun donup hiç birşeyi kontrol edemiyorum bilgisayar kasasından kapatıp açmak zorunda kalıyorum nasıl düzeltebilirim sizce?
  10. Alomoncy

Kasadan durduk yere kapanma sesi geliyor

Eskiden hiç çıkmıyordu nedense şimdi başladı ne olabilir nedeni?
  11. Alomoncy

Windows 10 21H2 sürümünü 1709 yapacağım ama saklama bölümünü ellettirmiyor

Ne yapabilirim bu konu hakkında
  12. Alomoncy

O&O ShutUp10++ önerilen ayarlar nedir?

bilgisayarı hızlandırıcak ayarlar lazım
  13. Alomoncy

Windows Pencerelerde Yazılar Bozuk

Yazılarım neden böyle yardım edebilirmisiz
  14. Alomoncy

bilgisayarın ekran kartı fanı elimde hareket ettirdiğimde dönüyor

Ekran kartının fanı elimle dönüyor speed fan uygulamasından baktım sonuçlar bu ;
Geri