Arama sonuçları: *

1. K

monitor,gpu yoksa windows?

merhaba arkadaslar.gecen pazar steamde csgo yu update birakdim dus alip geldim ekranin karardigini gordum.restart yapdim duzeldi ayni gun aksam fifa oynarken daha gireli 5-10dakika falan olmustu bi mac atiyordum(career modda yani offline) ekrar gine karardi ve sadece altta start windows ve...
  2. K

siyah ekran ve directx12

merhaba arkadaslar.gecen pazar steamde csgo yu update birakdim dus alip geldim ekranin karardigini gordum.restart yapdim duzeldi ayni gun aksam fifa oynarken daha gireli 5-10dakika falan olmustu bi mac atiyordum(career modda yani offline) ekrar gine karardi ve sadece altta start windows ve...
  3. K

bluetooth destekleme problemi

bilgisayarim bluetooth desteklemiyor bilgisayarima nasil gamepad baglarim?xbox controlleri usb alarakmi yoksa kablo alarakmi baglaya bilirim?
  4. K

rtx2060 isinma ve ses yapmasi

merhaba cpu sogutmasini degistirdikten sonra amd ryzen 5 3600 en fazla 53-54 derece goruyor.ancak ekran karti 70+ uzerinde ve cok ses yapiyor.ve oynadigim oyunlar homefront the revolution,gta 5 gibi oyunlar.fifada ise ayni sorun olmuyor.Ne yapmam gerektigini bilmediyimden fikirlerinizi almak...
Top Bottom