Arama sonuçları: *

1. O

Çözüldü✓ Bilgisayar anakart ekranından kalıyor.

Bu ekranda kalıyor ve bios vb. açılmıyor. Hiçbir şekilde bu ekrandan ötesinde geçilmiyor. Bios pilini çıkartıp taktım, HDD'yi çıkardım fakat çalışmadı.
  2. O

Otomatik onarım "SrtTrail.txt" hatası

Merhaba, aşağıda hatayı alıyorum. Geri yükleme noktası yok, sistem görüntüsü kurtarması çalışmıyor. İçindeki verileri nasıl kurtarabilirim?
  3. O

LoL'de 0 FPS'e düşme sorunu

Merhaba, Oyun esnasında dakika veya konum fark etmeksizin ortalama 45 saniye aralıklarla 0 FPS'e düşüyor, normale dönmesi 3-5 saniye sürüyor. Disk sağlığı normal. Sürücüler güncel. Sıcaklık değerleri normal. Cinebench R23 sc 762 pts. Windows 10'da da aynı sorun oluyordu. RAM : 16 GB 2113 MHz...
  4. O

i5 7400 Sistem Apex Legends aralıklarla FPS düşmesi

Normalde sabit 100 FPS alıyorum fakat her 5 dakikada bir FPS 30'a düşüyor ve yaklaşık 1 dakika sürüyor. Tüm sürücüler güncel, V-Sync açmayı denedim, oyun ayarlarını düşürdüm durum halen aynı. Afterburner ile değerleri kontrol ettiğimde ise sorun yok iken GPU kullanım değeri %100, CPU kullanım...
  5. O

Bilgisayar çöküyor ve No signal yazısı geliyor

Merhaba, ara sıra oyundayken bilgisayar çöküyor siyah ekranda kalıyor sonrasında no signal yazısı geliyor, bilgisayarı kapatıp açmadan düzelmiyor. sizce neyden kaynaklı olabilir ? Bundan öncede yine böyle oluyordu AMD WATTMAN hatası geliyordu o yüzden sürücüyü kaldırdım ve windows'un önerdiği...
  6. O

LOL Oyununda FPS sorunu

Merhaba, LOL oynarken başlangıçta yüksek fps değerleri ile başlıyor fakat sonrasında 50 FPS değerinde kalıyor neden kaynaklı olabilir ? SİSTEM İŞLEMCİ : RYZEN 5 1400 EKRAN KARTI : GTX 1060 3GB RAM : 8x2 GB 2133 MHZ ANAKART : MSİ B350 PC MATE HDD : 1TB SSD : 64 GB KASA : Thermaltake / 5 FAN
  7. O

CSGO VE DİĞER OYUNLARDA FPS DROP

Merhaba, CSGO oynarken arada FPS 1'e düşüp 2 3 saniye sürüyor sorun neyden kaynaklı olabilir. SİSTEM İŞLEMCİ : RYZEN 5 1400 EKRAN KARTI : GTX 1060 3GB RAM : 8x2 GB 2133 MHZ ANAKART : MSİ B350 PC MATE HDD : 1TB SSD : 64 GB KASA : Thermaltake / 5 FAN
  8. O

Arada olan siyah ekran sorunu

Merhaba, dostlar her şey güncel olmasına rağmen arada siyah ekran oluyor sanki kapanmış gibi yeniden başlatınca düzeliyor, ekstra yükün altında filanda değil. Sistem özellikleri Asus gtx 1060 3gb Amd ryzen 5 1400 b350 pc mate
  9. O

HDD Sağlığı

Merhaba, Oyun oynarken veya bilgisayar boşta 5-6 saniye takılma oluyor. Hard Disk Sentinel programından test yaptım sonuçlar bu : Bu sonuçlar doğru mu ne yapmalıyım
  10. O

TAKILMA SORUNU

Merhaba, oyun oynarken arada 5 6 saniye takılıyor neden kaynaklı olabilir ? CSGO, GTA 5 ve diğer oyunlarda oluyor Sistemim : RX470 , İ5 7400, 8GB RAM
  11. O

Donma ve Ses takılma sorunu

Merhaba, Oyun oynarken arada donuyor ve seste takılma oluyor sorun neyden kaynaklı olabilir ? Sistem : Ryzen 5 1400, GTX 1060 3GB, B350 PC MATE, 16 GB RAM
Geri