Arama sonuçları: *

1. STC1

Sistem 6008 Hatası Veriyor Kendine Reset Atıyor

Bilgisayar aylardır 6008 hatası alıyor. Son bir aydır sistem boşta dursa bile kendine reset atıyor. Oyun oynarken, internette gezerken bile reset atıyor, bu sayede bu hatayı aldığımı öğrendim. Sebebi ne olabilir? Sistem: R5 5500 Rx 6600 psu zalman zm600-le 8x2 ram
  2. STC1

Çözüldü✓ 2. Rami Takınca PC Açılmıyor

Anakartım MSI A320M A PRO. Ekran kartım RX 6600. Ram XPG 8x2 3200mhz Zalman ZM600LE 650w Elimde eski sistemden kalma GT 1030 ile iki ram takıp sistemi açınca sorunsuz çalışıyor. Fakat RX 6600 takınca geri sistem açılmıyor. İki slot da ramler de düzgünce çalışıyor. Buna rağmen RX takılı olduğu...
  3. STC1

Oyuna Girince Pc Yeniden Başlatıyor

Pc'de normal gezinirken bir şey olmuyor oyuna girince kendini yeniden başlatıyor mavi ekranda vermiyor. Sebebi ne olabilir?
  4. STC1

Yeni aldığım laptop kendi kendine kapanıyor

Daha 1 hafta olmadı bu laptopu alalı. Acer Nitro 16 AN16-41. Laptop bazen kendi kendini yeniden başlatıyor ya da kapatıyor. Kapatınca da çok kez güç tuşuna basmamız gerekiyor açılması için. Bazen uzun süre tepki vermediği de oluyor. Laptopun kapağını indirince uyku moduna almıyor direkt...
  5. STC1

BIOS çıkamıyorum islemci değiştireceğim

Işlemci değiştirmek icin BIOS u guncelledim. Guncelleme sonrası BIOS tan çıkamaz oldum. Onceden de bu durumu yaşamıştım ama bir şekilde atlatmıştım. Fakat şimdi hiçbir şekilde çıkamıyorum. Islemciyi şimdi çıkartıp değiştirsem sorun olur mu? Anakartım msi a320m a pro.
  6. STC1

İşlemci değişimi sonrası görüntü gelmiyor

Eski işlemci ryzen 3 1200 af idi. Ryzen 5 5500 aldım bugün ve taktım fakat görüntü gelmiyor. Fanlar dönüyor ama klavye ve mouse ne çalışıyor ne de ışığı yanıyor. Anakartım a320m a pro. 10-20 dk öylece bıraktım çalışmaya yine gelmedi. Yardımcı olabilirseniz teşekkürler.
  7. STC1

İşlemci Fanı Vidası Dönmüyor

İşlemci fanı vida dönmüyor stok fan .
  8. STC1

Rx 5500 Xt 350W Psu Yeterli Midir?

Rx 5500xt 2-3 ay 350w psuda kullanırsam bi sıkıntı olur mu. Sistem bi anda kapanır mı?
  9. STC1

Forza 4 10-15dk Sonra Çökmesi

Forza oynarken bi süre sonra oyun çöküyo sebebi nedir?
  10. STC1

Gtx 1630 R3 1200 AF Darboğaz Yapar Mı?

Gtx 1630 vs r3 1200 af darboğaz yapar mı?
  11. STC1

İ5 560M İle Gt 1030 Darboğaz Yapar Mı?

Gt 1030'la İ5 560m darboğaz yapar mı?
  12. STC1

Anakart Değiştirme Sorunu

Pc yenileme yüzünden anakartı da değiştireceğim. Fakat sorun şu; şu anki sistemde Windows 10 Pro yüklü. Yeni aldığım anakart A320m A Pro ve ben bu windows işini nasıl olacağını bilmiyorum. Yeni aldığım her şeyi taktıktan sonra SSD'e reset atmak zorunda mıyım? Zorunda değilsem eski sistemdeki...
Top Bottom