Arama sonuçları: *

1. Semihz

pc de kasma donma sorunu

son günler de bilgisayarım açıldığında uygulamalar eskisinden daha geç başlıyor ve rdr2 oynarken arkada indirme yapıyorum aşırı takılma oluyor gamepass aldığım için çoğu oyunu oynayıp bitirip siliyorum bunun hdd ye bir zararı olurmu ayrıca 100gb gibi boş bir alanım var bu kasmaya neden olurmu ...
  2. Semihz

Oyun oynarken ekran gri olup kapanıyor

Arkadaşlar gta 5 rage mp oynarken ekran gri oluyor ve kapaniyor pc yi kapatip acmadan tekrar açamıyorum yazilimsal bir sorun olabilir mi ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz ? Ekran karti:Rx560
  3. Semihz

Sürücü güncellemeleri hakkında

Merhabalar ben en son bilgisayar format attığımda güncel sürücüleri kurmuştum sonrasinda ekran kartım haric herhangi bir şey güncellemedim. Güncellemek gerekiyor mu bilgi verebilirseniz sevinirim.
  4. Semihz

Mounth & Blade 2 Bannerlord açılmıyor!

Yaklaşık 3 hafta önce epic games üzerinden kupon da varken bannerlord aldim 35 saat oynadim ama sonrasında oyun acilmamaya başladı 2 haftadır uğraşıyorum 2 kere silip yükledim epic games baslaticisini yönetici olarak çalıştırdım vs. Baya çok şey denedim ama hala açılmıyor herhangi bir uyarida...
  5. Semihz

oyun oynarken aniden ekran gidiyor ama kasa çalışıyor!

bannerlord oynarken ekranım gitti yani siyah oldu ama kasa çalışmaya devam etti bende game garaja yazdım ve sürücüleri kontrol etmemi söyledi indirmediğim sürücüler vardı onları indirdim ama bugun sorun tekrar oldu çok olmasada ara sıra oluyor gamegaraj pc ye format atmamı soyledi ama 2 ay önce...
  6. Semihz

Rami söktüm takamadım :D

Arkadaşlar kurutma makinesinin soğuk ayarı ile kasayi temizledim sonra rami söktüm mrk ettim bakmak için 😁 Ardından takmaya çalıştım olmadi zorlamak istemedim kasanin kablolarini söküp yere indirdim yatar vaziyette taktım klipsleri oturttum ama işlemcinin üstündeki soğutma fanina değiyor galiba...
  7. Semihz

Kasa içi ne kadar sürede temizlenmeli

Tozlar biriktiği için kasalar çok pis oluyor bunu engellemek için ne kadar sürede bir temizlememiz gerekir ayrıca sac kurutma makinesinin soğuk ayarı ile parçalara degdirmeden yapsam bir sorun olurmu
Top Bottom