Arama sonuçları: *

1. F

Bios pilini çıkarıp taktım görüntü gitti

Biosu sıfırlamak için bios pilini çıkarıp 3-4 dk sonra geri taktım ama görüntü gelmedi 3 tane monitörle denedim ama olmadı ne yapmalıyım
  2. F

Tpm 2.0 açılmıyor yardım edin

Valorantta tpm 2.0 açılması gerekiyormuş biosa girdim açtım ama hala sorun veriyor Sanırım tpm 2.0 açamıyorum
  3. F

Radeonsoftware hata veriyor

Pc yi açtığımda ekran gelmiyor bir kaç kez vga kablosunu çıkarıp taktığımda geliyor ve ekranda bu hata oluyor sebebi nedir 1655509180
  4. F

Güncelleme sırasında pcden kıvılcım çıktı

Amd işlemci kullanıyorum apu (ryzen 5 3400g) Güncelleme gelmiş güncellemesini yapıyordum yüklendi kur dediğimde kurarken ekran gitti biraz bekledim Uzay montaj kullanıyorum kasa içerisinde değil masa üzerinde duruyor Biranda kıvılcım gibi bir şey çıktı pc kapandı direk powerı kapattım...
  5. F

Apu işlemciyi 8gb ramle kullanan var mı

Apu işlemciyi 8 gb ramla kullanan var mı bi soru soracağım Eğer kullanan var ise sizdede youtubeden veya başka yerden ( pcnin kendi videolarındanda) video izlerken drop giriyor mu ? Masaüstüne gidip bi kaç defa yenileyip 10sn kadar durunda geri düzeliyor aradan bi 10 dk geçince yine (video...
  6. F

Monitöre görüntü gelmiyor

Ara ara oluyordu anakarttaki tüm kabloları çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyordu ama bu sefer olmadı PC açılıyor ama görüntü gelmiyor açılma sesi geliyor yani ve DC oto açıldığı için ses açıp kapayıncada ses geliyor yani PC nin açıldığını doğrulayabiliyorum ama görüntü yok nasıl düzeltebilirim...
  7. F

İşlemciyi ters taktığımda ne oour

İşlemciyi ters taktığımda bu hata verilir mi "Over Current Have Been Detected On Your USB Device!! System will shutdown after 15 seconds to protect your mainboard!!" YADA İŞLEMCİ BOZUK OLURSA
  8. F

USB çıhazınızda aşırı akım tespit edildi hatası

Bilgisayarı açmaya çalıştığımda "Over Current Have Been Detected On Your USB Device!! System will shutdown after 15 seconds to protect your mainboard!!" Yazısı geliyor ve PC kapanıyor uzay montaj olarak kullanıyorum hiçbir USB takılı değil ama yinede kapanıyor çözümü ne olabilir (işlemcinin...
  9. F

Bilgisayarım açılmıyor

Dün sorunsuz çalışıyordu bugün açmak istediğimde siyah ekranda kalıyor bios pilini çıkarttım bekledim yinede açılmadı sizce neden olabilir
  10. F

işlemcim %100 çalışıyor

ryzen 5 3400g işlemcim video izlerken oyun oynarken ve ya google sekmesinde gezerken pc donuyor gibi oluyor ekran siyah olup geri geliyor oyunda ise fps 30a kadar düşüyor ve işlemci %100 kullanıyor tekrar düzeldiğinde %40a kadar düşüyor neden %100 kullanıyor (bide pc açıldığında ekran gelmiyor...
Geri