Arama sonuçları: *

1. R

Windows kullanıcı isminde yaşanan türkçe harf sorunu.

Merhaba. Bilgisayarda kullanıcı isminde türkçe harf bulunduğundan bilgisayarda sorun yaşıyoruz. regeditten değişmeyi denedik, administrator verdik kullanıcıya. Fakat C diskinde kullanıcılar kısmında hala türkçe isim olarak bu klasör yer alıyor. Ben bunu kökünden nasıl değiştirip çözebilirim...
  2. R

Çözüldü✓ Kasa fanlarım Armoury Crate uygulamasının kontrolünden çıktı

Merhabalar. Kasamda ki bütün rgb fanları ve diğer aydınlatmaları ASUS Armoury Crate üzerinden yapıyorum. Uygulama kontrolünde iken kasanın üzerinde ki LED tuşuna basınca kasanın sadece kendine ait fanları değişti ve uygulamadan BAĞIMSIZ bir şekilde çalışmaya başladı. Aura Sync özelliğini ne...
  3. R

Windows 11 sahte lisans anahtarı ile ilgili önemli konu

Merhabalar. Windows 11 kullanıyorum ve bedava şekilde win11 i aktif etme yöntemleri vs. falan var bilirsiniz. Bunlardan bazıları bizi bir yerlere bağlıyormuş aktif ederken. Ve duyduğum kadarıyla Backdooring, Bilgisayarı zombi olarak kullanma, mining ve bilgi hırsızlığı vs. gibi şeylerle...
  4. R

gta 5 sebepsiz yere donma fps drop

merhaba. 4070 super li sistemimde gta 5 oynamaya kalktigimda donmalar ani fps droplar yasiyorum. oyun ici ayarlari kurcalamayi denedim vsync vs. fakat degisen birsey yok. bunun sebebi nedir? nasil duzeltebilirim? gerekli olan butun windows suruculeri vs guncel degilse nasil kontrolunu...
  5. R

microsoft ismini nasıl değiştiricem bu nasıl değişir?

merhabalar gaming yazan kısımda ki ismi değiştirmek istiyorum. kendi e postamla microsoft hesabıma girdim fakat bu isim hala değişmedi. nerden değiştiricem?
  6. R

Eski ssd den yeni m2 ye data transferi

Merhabalar. Eski ssdmde win10 kurulu ve bütün dosyalarım vs bunun içinde kurulu. Fakat yeni m2 ssd nin içersinde win11 var. Yapmak istediğim şey ssd içersinde ki işletim sistemi hariç her şeyi m2 ssd ye transfer etmek. bu mümkün müdür yoksa data kaybı yaşayabilir miyim?
  7. R

Çözüldü✓ Bu parça ne işe yarıyor? nedir?

Merhaba arkadaşlar. anakartla beraber mi geliyor neyle geliyor bilmiyorum ama böyle bir parça çıktı. bu görmüş olduğunuz parça ne için acaba? üzerinde speaker yazıyor ben sensör tarzı birşeye benzettim. Bu nedir?
  8. R

FPS Drop sebebiyet sorusu

Merhabalar. Çok az da olsa bazen fps droplar spikelar yaşıyorum. örn sabit 60fps alırken 4 veya 5 kare hızı olsa bile aşırı hızlı bir şekilde düşüp tekrar 60 a dayanıyor. VGA to HDMI dönüştürücü kullanıyorum ve kullandığım monitör çok eski lcd bir casper monitör. Acaba bu sebeplerden dolayı...
  9. R

Bluestacks performans yerlerde sürünüyor.

Arkadaşlar selamlar. Hyper-V aktif bir şekilde bluestacks üzerinden oyun oynuyorum ama performans yerlerde. bilgisayarı nerdeyse hiç kullanmıyor gibi. çok düşük fpsler alıyorum. Vmmem rami ve işlemciyi bayağı kullanıyor ama bluestacks de hala performans çöp. Bluestacks ayarlarımı zaten daha...
  10. R

Çözüldü✓ Açmaya çalışınca PSU'dan çat çat ses geliyor.

Arkadaşlar merhabalar. Anakart değişimi yaptım pcmde fakat pcyi açmayı denediğim zaman psu dan çat çat sesler geliyor. Bazen de hızlı hızlı geliyor. sesin hızı değişiyor ve pc açılmıyor. Bunun sebebi nedir? Kablolama da mı bir yanlışlık yaptım psu da mı problem bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun...
Geri