Arama sonuçları: *

1. B

İtopya garanti takibi nasil

29/01.20 tarihinde itopyadam sistem aldim ekran karti agrizalandi garantiye gonderdim ellerine ulasmis ama garanti takibini nasil yaparim bulamadim huawei kulaklik gonderdim garantiye garanti takibi yapabiliyordum ariza tespitini falan soyluyorlar itopyada varmi boyle bir olay yardimci olan...
  2. B

PC kendi kendine kapanıyor

Arkadaşlar bugün kendi bilgisayarımin ram işlemci işlemci fanini ve power i başka PC de kullandım geri kendi PC mi toplandığımda ise hepsini taktım işlemci fanı sıkıntı yarattı 10 dk fln sürdü takmak taktım ve PC yi açtım ama Windows ekranı geldiği gibi kapanıyor bios ekranında kapanmıyor ve...
  3. B

PC kendiliginden kapandı

Arkadaşlar PC nin power suplyini değiştirdim ve oyun oynarken 30 dk sonra kapandı neden yapar bunu benim power geri kasada alt kısımda ondan olurmu fan yere bakıyor ısıdan olabilirmi
  4. B

Oyun oynarken bir süre sonra görüntü gidiyor

Arkadaşlar dün oyun oynarken bilgisayarım kendini resetledi ve görüntü gitti sonra bende kablodan sandım değiştirdim yine aynısı oldu sonra ekran kartı isiniyomu diye fanı çıkartıp denedim isinmiyordu bende sigortada kısa devre varmı diye multimetre ile ölçüm yaptım ötmesi multimetre sonra...
  5. B

Win 8.1 e güncelleme geldi böyle kaldı

Arkadaşlar PC me win8.1 kurdum güncelleme geldi güncellemeyle bıraktım 3,4 saat kadar 3,4 saat sonra baktıktan sonra hala guncelleme %0 di gece yatacağım için kapattım guncellemenin ortasında sonrada sabah açtım güncelleme %0 da kaldı şimdi format atıyorum nedeni neydi acaba
  6. B

Format atarken sorunla karşılaşıyorum

Arkadaşlar PC me format atacağ ama press any key to boot from usb diye bir hatayla karşılaşıyorum neden çözümü varmı aşağı resmi koyacağım
  7. B

Win 8.1 de sistem guncellemede kalma

Arkadaşlar geçen gün bilgisayarıma win 8.1 kurdum bugün güncelleme gelmis bende PC yi kapatırken güncellemeyi otomatik başlattı ve 30 40 dk dir sisteminiz guncelleniyor %0 internetle alakalı bir sorun olabilir mi? Aşağıya fotoyu koyuyorum
  8. B

PC açılırken hata veriyor

Hatam görselde ki gibidir HDD WD nin 2tb lik modeli ben 2 adet kullaniyodum 250 vardı bir adette onu çıkarınca bu sorunla karşılaştım ne yapmalıyım youtubede bulamadım nasıl yapacağımı yardimci olursanız teşekkür ederim
  9. B

Xbox Seri S'ile Logitech g25 uyumlu mu?

Arkadaşlar ben xbos seri s almayı düşünüyorum birde direksiyon seti ama Logitech g920 biraz pahalı bende Logitech g25 almayı düşündüm ama xbos seri s ile uyumlu mu? bir bilginiz varmı buraya sorup alayım dedum
Geri