Arama sonuçları: *

1. S

Fredoss msi laptop windows 11 kurma

Windows 11 kurma nasıl yapılır youtube daki ler gibi yapsam olurmu
  2. S

Corsair icue sürüm seçimi

Sizce hangi sürümü indirmem lazım Corsair v5.11.95 imi yoksa """"""":::::v4.33.138 imi
  3. S

4070 ekran kartlı sistem kurabilirmisiniz

rtx 4070 li bir sistem istiyorum hersey dahil (koltuk monitör vb her şey dahil 80k bütçem var önerilerinizi bekliyorum
  4. S

Battle field5 ping sorunu

Bf5 te ortalama 80 90 ping aralığında oynuyorum onceden oynadigimda sıkıntı yoktu şimdi ping ten dolayı kasma donma Drop oluyor nedenini bilen varmi
  5. S

Sistemim ne kadar eder

Ryzen 5 3600 Asus b550 f gaming anakart Xfx 5500 xt 8gb Corsair vengeance rgb pro 2×8 16 gb ram Cooler master Nwm 650 wat bronz psu Pny 250gb sata ssd Xpg sx8100 512 gb m2 ssd Sharkoon tg6 argb kasa Gamepower saber rgb Blue switct mekanik klavye Asus rog gladius 2 core mouse 6200dpi 60 hz...
  6. S

Amd driverr kurulumu

Şuan 22 .8 .1 druverini kullanıyorum bunu indirdigimde bu sürüm mevcuttu ve optinal değildi ama AMD nin sitesinde 22 5.1 var bu nasıl oluyor
  7. S

tableti sensor panel vs yapma

elimde bir adet casper tablet var baya eski ben bu tableti kasa içine 2,mönitör olarak takabilirmiyim acaba mesale usb full şarjda olsa kasa içinde duvar kagıdı yanısıtıcam sadece
  8. S

Xfx rx5500xt 8gb ekran kartı

Arkadaşlar simdi bu ekran kartını 6.5k satsam asus 27inch 2k monitoru 3.5k alsam sonrada kalan parayla 1650 felan kovalasam nasıl olur mantıklı olurmu
  9. S

Projem için teknik destek???

Arkadaşlar Elimde eski bir tablet var casper via t8 3g tablet saglam ben bu tabletin ekranını söküp pc kasa içi sensör panel wallper felan koymak için kullanmak istiyorum nette satılanlar 1k ustu oldugu icin almam sizce böyle bir projeyi nasıl tamamlarım ekranı ben montajlarım ama ekranı pc...
  10. S

THX AUDİO MU YOKSA DOLBY ACSSES Mİ?

SİZCE HANGİSİNİ İNDİREYİM PC YE
  11. S

ekolayzer programı oneriniz varmı

suanki realtek audio var pcden kulak içikullaklık kulanıyorumda ekolauzer ayar iyi olur diyorlar hangi programı onerirsiniz
  12. S

Steam pubg için ekolyazer ayarı

Kulak iiçi kulaklık kullaniyorumda bunun icin ekolayzer ayarı var mi gecenlerde denk gelmistim varsa oneri istiyorum size zahmet
  13. S

Monster notebook termal macun

Merhabalar monster abra a5 v15.5 sahibimde termal macunlarini yenilicem hem islemci hemde ekrankartina kac gram termal macun gider ona gore kaliteli birseyalacamda
  14. S

epic games ac valhalla acılmıyor

arkadaşlar ac valhalla acılmıyor ubisoft hesabını istedi actım yine olmadı şimdi tekrar indirmemi istiyor ne yapmalıyım
  15. S

Mönitörde cözünürlük hatası

Merhablar Bendeki monitor 60hz 1600 /900 cozunurlugü varda 1080p olayindan dolayi bf5 acmadi ve out of range hatası ver ben simdi ac valhalla indirsem tekrar out of range hatası alirmiyim
  16. S

Mönitör çözünürlük sorunu

Arkadaslar cod warzone indirsem monitorde out of range hatasi alirmiyim 60 hz 1600/900çözünürlüğü destekliyor monitor ozelikleri bf5 cunku acilmadida
  17. S

Asus Armoury Crate Açılmıyor

Armory create guncelledim acilmadi arayuz felan degismis bide nasil cozulur bu sorun
Geri