Arama sonuçları: *

1. SatisFaction

Ekrana Görüntü Gelmiyor ve Power Tuşundan Kapanmıyor

Arkadaşlar sistemi HDMI ile bağlıyoruz kasa açılıyor fakat görüntü yok. Kapatmak istediğimizde ise power tuşuna bir kez basıldığında veya uzun basılı tuttuğumuzda kapanmıyor. Ya fiş çekmek gerekiyor ya da PSU on/off düğmesiyle kapatıyoruz. Neden olabilir? Fikri olup yardımcı olabilecek var mı...
  2. SatisFaction

PCH Yeni Sistem Kasa Fanları Dönmüyor

Arkadaşlar PCH yeni 2060'lı sistem aldım kendim kurdum fakat fanların RGB'si yanıyor fanlar dönmüyor. Sizce neden olabilir?
  3. SatisFaction

Windows Kurduktan Sonra Gelen Hata

Arkadaşlar USB'ye Rufus ile GPT olarak windows kurdum. Sonrasında M2 SSD'ye kurulumu yapıyorum ardından M2 SSD ile sistemi başlatınca bu ekran geliyor. Bir türlü çözümü bulamadım. Şimdiden teşekkürler. Hata; BIOS ayarlarım;
  4. SatisFaction

Mavi Ekran Windows kurulurken bu hatayı alıyorum

Arkadaşlar Windows'un sitesinden ISO dosyası ile USB bellek kullanarak depolama olarak kullandığım M2 SSD'yi biçimlendirip windows kurmak istediğimde bu ekran tamamlandıktan sonra aşağıdaki hatayı veriyor. Neden olabilir bu? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur. Teşekkürler şimdiden. Bu...
  5. SatisFaction

Anakart Girişinden Görüntü Geliyor Ekran Kartından Gelmiyor

Arkadaşlar anakart üzerinden görüntü alabiliyoruz fakat ekran kartına takınca görüntü vermiyor. Neden olabilir bu? PSU yetmiyorsa olabilir mi? Anakart: MSI Z97 Gaming 7 İşlemci: i7 4790k Ekran Kartı: Asus Phoneix 1660ti PSU:
  6. SatisFaction

Pegatron IPXSB - H61 BIOS Atarken Böyle Kaldı

Arkadaşlar BIOS atarken bu şekilde kaldı hiç ilerlemiyor neden olabilir?
  7. SatisFaction

Bilgisayar 3 Saniye Çalışıp Kapanıyor

Arkadaşlar ddr2 sistem güç tuşuna bastıktan 2-3 saniye sonra kapanıyor. Bütün fanlar dönüyor. İşlemci kaynaklı değil, PSU kaynaklı değil, power tuşunu çıkartıp dahi denediysem de sonuç alamadım. Sizce neden olabilir?
  8. SatisFaction

PC'den Dınttt Diye Ses Geliyor

Arkadaşlar oyun oynarken veya boşta pcden dınt diye ses geliyor. Hoparlörden veya kulaklıktan duyuyorum. Yani kasadan gelen bir ses değil. Arka planda hiç bir şey açık değilken bile geliyor. Bugün yeni F710 kol aldım onla alakası olabilir mi? Neyin nesi olabilir bu? Ses bu...
  9. SatisFaction

USB İle Format Atamıyorum

Arkadaşlar eski bir pc var elimde Pentium Dual Core E6700 3.2 GHZ 4 GB RAM AMD radeon HD 5450 Özellikleri bu w10 64 bit kurulur mu ? Birde kurmayı denediğimde boot menüde usb bellek gözükmüyor nasıl halledebilirim. SSD aldık bu sisteme o yüzden bunu yapmamız lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. SatisFaction

Twitch Takipçi Uyarısı Gözükmüyor

Arkadaşlar twitche yeni başladım streamlabs kullanıyorum ama kendi gifimi eklediğim zaman gelen takipçi uyarısı gözükmemeye başladı. Sebebi ne olabilir ne yaptıysam olmadı.
  11. SatisFaction

Çözüldü✓ Herhangi Bir Linke Tıkladığımızda Neler Olabilir

Arkadaşlar kuzenim saçma sapan linke tıklamış telefondan sabahtan beri başımın etini yiyor. En fazla ne yapılabilir bi linke tıklandığında ? Gözünüzü seveyim bi yorumlarda belirtin kendisi de okuyacak.
  12. SatisFaction

PC Oyunlarda Zorlanınca Kendini Resetliyor

Arkadaşlar arkadaşımda r3 3100, Sapphire pulse rx580, 16 gb ramlı bi pc var. Oyunlarda ultra ayarlarda pc kendini resetliyor. Örneğin witcher 3 de ultrada resetlerken, medium, low ayarlarda bir şey olmuyor. Furmark testinde de aynı şekilde resliyor. PSU olarak everest vardı ondan kaynaklı diye...
  13. SatisFaction

Your device ran into a problem and needs to restart Hatası

Arkadaşlar pcyi parçaları birleştirdim.W10 yüklemek BIOStan usb yi başa alıp tekrar başlattığımda mavi ekran şeklinde bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir sizce ?
  14. SatisFaction

Ekran Karıncalanıyor Ekran Kartım Mı Bozuk ?

Arkadaşlar 2 gündür kafayı yemek üzereyim pcyi açıyorum ekran ilk 10 saniye falan düzgün masaüstünde sonra bu hale geliyor; HDMI to VGA kullanıyordum böyle yapıyordu. Gittim HDMI kablosu alıp TV de denedim sonuç yine aynı. Ekran kartında mı sıkıntı var sizce ? Ekran kartı XFX RX590
  15. SatisFaction

Ekranım Karıncalanıyor

Arkadaşlar arada VGA to HDMI dönüştürücü var. Ekranım karıncalanıyor ve sonrasında mavi ekran hatası veriyor.
  16. SatisFaction

Kontrolcüden Gelen Kabloyu Nereye Takmam Gerekiyor ?

Arkadaşlar bu kablo RGB ve fan kontrolcüsünden geliyor Anakartta hangi pine takmam gerekiyor. CPU LED ve SYS FAN yazan iki tane 4 pinlik giriş var.
  17. SatisFaction

Ekran Kartını Nasıl Bağlamalıyım ?

Arkadaşlar ekran kartının girişlerini böyle tek kablodan bağlamak mı daha iyi Yoksa bu şekilde PSU'nun farklı çıkışlarına ekran kartıyla gelen dönüştürücüleri kullanarak bağlamak mı ? Açıkçası dönüştürücülerle bağladığım zaman alt tarafta bu şekilde bir görüntü çıktığından dönüştürücüleri...
  18. SatisFaction

24+5 DVI Dönüştürücü 24+1 Yapılır mı ?

Arkadaşlar monitörde sadece VGA girişi var fakat ekran kartım DVI-D girişi var. Şimdi benim elimde şöyle bi dönüştürücü var; Ben bunda sağ taraftaki geniş pinin etrafındaki 4 pini söksem görüntü alabilir miyim ? Dönüştürücünün diğer tarafına VGA takılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum :)
  19. SatisFaction

Kasa 3-4 Saniye Çalışıp Sürekli Kapanıyor

Arkadaşlar arkadaşın pcsi düğmeye basınca bütün fanlar birkaç saniye çalışıp kapanıyor bu şekilde düğmeye tekrar basmadan devam ediyormuş. Bütün parçaları kontrol edip çıkarıp tekrar takmış ama düzelmemiş. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir ?
  20. SatisFaction

Bilgisayar Böyle Başlatılıyor

Pcyi açıyorum ekran no signal veriyor sonrasında ekran böyle kalıyor masaüstü gelmiyor. Format atmaya çalışıyorum işe yaramıyor. Acil yardımlarınızı bekliyorum
Geri