Arama sonuçları: *

1. Dõ man

Mavi Ekran Günde birkaç defa mavi ekran yemenin çözümü?

Ayda bir olan mavi ekran sorunum günde birkaç defaya çıktı, son mavi ekrandan sonraki minidump dosyasını ekliyorum çözümü nasıl olur bilgisayarın sorunlu bütün parçalarını değiştirmeye hazırım. Sistemim: 5800x3d, asus rog strix b550 a anakart, asus 4070 dual, nzxt c750 bronze psu, nzxt kraken...
  2. Dõ man

Sıvı soğutmam kasaya sığmadı, böyle sığar mı?

Kasam Vento VG12al, anakartım: TUF GAMING B650-E WIFI|Anakart|ASUS Türkiye, soğutucum Arctic Liquid Freezer 360mm kasama sığmadı çok az daha aşağı indirebilmem gerekiyor anakarttaki görselde kırmızı olarak gösterdiğim kısmı çıkarabilirsem sığacak çıkarabilir miyim? Çıkarabilirsem nasıl...
  3. Dõ man

Thunderbolt kablosunun ucundan elektrik çarpıyor

Bilgisayarımın type-c girişine takılı orijinal thunderbolt kablosunun ucundan elektrik çarpıyor bunun sebebi ne olabilir? Sadece bilgisayar açılma esnasında bu sorunu yaşadım, bilgisayar açık iken test ettim elektrik çarpmıyor.
  4. Dõ man

AAC DRAM HAL / MB HAL NEDİR?

Dying Light 2 yi uzun bir süre sıkıntısız oynarken birden takılmalar olmaya başladı görev yöneticisine girdim ve daha önce görmediğim bir sürü görseldeki gibi sekmeler gördüm takılma sebebi bu mudur bilmiyorum bilen arkadaşlara danışayım dedim (SDD ve HDD im Kingston marka değil)
Geri