Arama sonuçları: *

1. R

Bilgisayara İnternet Gelmiyor

Selamlar. Sorunsuz çalışan bilgisayara internet gelmiyor 1 gündür. Ethernet kablosunu başka bilgisayarda denedim kablo sorunsuz iletiyor. Aygıt yöneticisinden internet aygıtını kaldırıp tekrar yükledim olmadı. Sürücü indirip yüklemeyi deneyeceğim o da işe yaramazsa başka olası çözümler ne olabilir?
  2. R

7500F BF6'da %90 kullanım

Selamlar. 7500F, 4070Tİ Super sistemim var. 2K'da BF6'da %85-90 işlemci kullanımı oluyor. Youtube benchmark videolarında 40-50 kullanımlar var aynı işlemciyle. Neden bu kadar çok kullanıyor ve nasıl düşürebilirim?
  3. R

ARGB Bileşenler Görünmüyor

Selamlar. Sistemdeki ARGB bileşenlerin MSI Center uygulamasında tek tek görünmesi lazım ancak sadece daisy chain yaptığım ilk fan görünüyor, onun ayarlarını değiştirebiliyorum. Diğerleri neden görünmüyor?
  4. R

Type C Kablonun Yönü Nedir

Anakart type c kablosunun yönü nedir bir türlü oturmuyor sokete yardım edin. Biraz giriyor ama çıtlamıyor ve dokunsam çıkıyor soketten.
  5. R

Kasanın Ön Type C bağlantısı çalışmıyor

Merhabalar. H6 Flow kasanın ön Type C bağlantısını yapmama rağmen port çalışmıyor. Ne yapmam gerek?
  6. R

Windows 11 Windows Defender Kapatma

Merhabalar. Bir aktivasyon yapacağım ancak Defender ayarlarından kapatmama rağmen sürekli dosyayı siliyor ve yapamıyorum. Bunu komple nasıl kapatırım?
  7. R

Kasanın önündeki jak mikrofon sesini almıyor

Merhabalar. Kasanın önünde tek jak girişi var. Mikrofonlu kulaklığı taktığımda Realtek uygulamasına ayrı ayrı hoparlör ve mikrofon geliyor ancak mikrofonun sesi gitmiyor. Nasıl çözebilirim bunu?
  8. R

Çözüldü✓ Windows 11 Pro Lisans Key Önerisi

Merhabalar. Sağlamlisans'tan Windows 11 key alacağım bir satıcıdan aldım verdiği key kullanılmış çıktı bakiyeyi iade aldım başka satıcıdan alacağım. Bildiğiniz güvenilir satıcı var mıdır?
  9. R

Ekran gidiyor fanlar son hız çalışıyor

Merhabalar. MSI B650 Gaming Plus anakart, Ryzen 5 7500F, 4070 Ti Super sistemde ara ara ekran gidip fanlar son hız dönüyor tuştan kapatıyorum kendi düzelmiyor. BIOS son sürüm, ekran kartı son sürüm ne yapmalıyım?
  10. R

Yeni Sistem Toplama Sonrası BIOS Ayarları

Selamlar. MSI B650 GAMING Plus anakart ve 7500F sistemini topladım. BIOS'tan EXPO ayarını açtım. Başka açmam gereken ayar var mıdır?
  11. R

Hangi Sürücüleri Yüklemeliyim

Merhabalar MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi anakartın sürücü sayfasında Realtek Wi-Fi ve Bluetooth sürücüleri mevcut ancak aygıt yöneticisinde RZ616 olarak görünüyor. Sitedeki sürücüleri mi indirmeliyim başka yerden mi indirmem gerek?
  12. R

PSU Ekran Kartı Kablosu Bağlama

Merhabalar. Corsair RM750-e PSU’dan 4070 Ti Super’e PCI kablosu bağlayacağım. Ekteki fotoğrafa göre 12 pinli kabloyu ekran kartına diğer 8 pinli kabloyu da PSU’ya mı takacağım? 8 pinlilerin ikisini de bağlamam gerekir mi? 1743765761 @jombo hocam bakabilir misin?
  13. R

Sistem ARGB bağlantısı

Merhabalar. MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi anakarta ARGB bağlantısı yapacağım. Fanların aynı renk yanmasını istiyorum. NZXT H6 Flow RGB kasada 3 tane kasa fanı ve bir de Phantom Spirit soğutucum var. Bağlantıyı nasıl yapmalıyım?
  14. R

Kasadaki Farklı Fan RGB'lerini bağlamak

Selamlar. NZXT H6 Flow RGB kasa alacağım. Ekstra olarak da ARGB'li bir egzoz fanı ve Peerless Assassin ARGB işlemci fanı alacağım. MSI B650M-P ana kart üzerinde bütün fan RGB'lerinin aynı anda aynı rengi vermesini nasıl sağlayabilirim?
Geri