Arama sonuçları: *

1. ErdemmK

Anakart Kimliğini orjinal hale getirme

Bir takım işlemler sonrası anakart id'si değiştirilmiş. Anakarta ait bir takım özellikler bu sebeple kullanılamıyor. Bunu orjinal hale nasıl getirebilirim ? Bilgisi olup yardımcı olabilicek var mı.
  2. ErdemmK

Anakart ID değiştirme

Merhabalar, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Öncellikle şunu belirtim, bu konuyu başka x bir forum da açtım ve tabi ki de ban yedim :) İnsallah burada da yemem. Açık açık anlatıyorum herşeyi. Bir oyunda hile kullandım ve olması gerektiği ban yedim. Bu banı tekrar kaldırmak için spoofer...
  3. ErdemmK

5600X sistemden ses gelmiyor

Merhaba. Bugün sistemimde upgrade yaptım. İşlemci, kasa ve sıvı soğutma takviyesi yaptım. Yeni sistemi kurulumu yaptım ve öncelikle BIOS güncellemesi yaptım ve ardından temiz kurulum yaptım. Her şey sorunsuz fakat sistemden ses gelmiyor. Anakart sitesinde güncel driver indirip kuruyorum sonuç...
  4. ErdemmK

BloodHunt Sürekli Crash

Merhabalar. Oyunu ilk çıktığı günden beri oynuyorum ve herhangi bir sorun ile karşılaşmamıştım. 1 hafta önce RTX 3070Ti ekran kartımı RTX 3080'e yükselttim. Kartı sisteme taktıkdan sonra oyuna girdikten 5/10 dakika içinde crash yiyorum. Belli başlı çözüm önerilerini denedim. DDU ile ekran kartı...
Geri