Arama sonuçları: *

1. I

Yeni Monitörde Görüntü Sorunu

Merhaba arkadaşlar viewsonic xg2431 aldım ama bazı videolarda bu şekilde siyah yerlerde sıkıntı çıkıyor nasıl çözebilirim veya sorun nedir yardımcı olabileecek var mı ?
  2. I

Çözüldü✓ Logitech Ses Sistemi Bas Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar Logitech Z533 ses sistemi var bilgisayarı masanın solundan sağına taşıdım ve şuanda bas çalışmıyor yandaki hoparlor çalışıyor lakin bas çalışmıyor nasıl düzeltebilirim kendi kendine gitti
  3. I

Chrome'dayken PC donuyor

Merhaba arkadaşlar son 2 gündür chrome da video izlerken falan pc takılıyor. Chromeda hiçbirşeye tıklayamıyorum. Windowstan resetleyeceğim basıyorum resete hiçbirşey olmuyor düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum. Oyun oynarken arkada chrome açık kalınca hiçbirşey olmadı ama sadece chromedayken...
  4. I

7800x3d Cinebench Sorunu

Merhaba arkadaşlar 7800x3d işlemcimi bir test etmek istedim Cinebench'te 1083 skor aldı internetten karşılaştırdığımda çok düşük kalıyor. Diğer incelemerde baktığıma göre 17k 18k civarı almış ama performans olarak oyunlarda bir performans kaybım yok neden böyle acaba ? 1727706626 multiscore bu arada
  5. I

Expo Açınca Bios Hata Veriyor

Merhaba arkadaşlar patriot 6400mhz ramlerim var bios update yaptım expo açınca The system has posted in safe mod diyor f1 e bas diyor basınca açmıyor bilgisayarı ne yapmam lazım
  6. I

7800x3d İçin Soğutma Önerisi

Merhaba arkadaşlar bütçem 2.8k civarı 7800x3d için soğutma arıyorum render da alınacak oyunda oynanacak uzun saatler aktif olacak yani. Kafamdaki seçenekler arctic liquid freezer 2 Argb , Thermalright commander veya phantom spirit , birder performax(id cooling ) 360mm. Aklımda bunlar...
  7. I

Asus Yetkili Servis Hakkında

Merhaba arkadaşlar keşke şuanda burada bunları yazmıyor olsaydım ama her zaman ki gibi tüketici olarak haklarımız yeniyor. Asus Tuf Gaming A15 cihazım var ve gayet istediğim gibi kullanıyor memnundum sonra sanırım kronik bir sorun olan Power tuşunda basmamazlık olmaya başladı bende ürünü...
  8. I

Sanallaştırma Açtıktan Sonra Pc açılmıyor

Merhaba arkadaşlar asus tuf gaming a 15 laptobum var biostan sanallaştırmayı açtıktan sonra boot seçenekleri gitti herkes bios pili takıp çıkarın demiş bende bios pili yok bataryayı çıkardım gene olmadı ne yapacağım ?
  9. I

Usb Biçimlendirme Hatası

Merhabalar Windows 11 media creation tool ile pc için format usb'si hazırlıyordum bitmeye yakın tool hata verdi işlemi bitiremedik gibi bir şey yazıyordu , tamam dedim tekrar denerim usb deki dosyaları biçimlendirecektim ama windows biçinlendirmeyi tamamlayamadı dedi ardından internette...
  10. I

İşlemci %100 Drop Sorunu

Arkadaşlar Google Chrome'da gezerken mesela yeni bir sayfa açıyorum sayfa yüklenirken CPU tam yük biniyor ve drop giriyor. Bilgisayarı garantiye yollamıştım lcd ekran değişti lakin geldikten sonra böyle bir sorunla karşılaşmaya başladım. Bilgisayarım Asus Tuf Dash F15 2021. İşlemcim 11300H
  11. I

Format Atarken Depolama Gözükmüyor

Merhabalar arkadaşlar Asus garantiden bilgisayarım geldi format atmışlar windows 10 kurmuşlar. Bende format atıcaktım lakin windowsu kurarken SSD'yi görmüyor. Normalde gözüküyor gibi ama anlayamadım. 1667227291 Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  12. I

Asus Laptop Ekran Problemi

Sorunu kelimelerle nasıl açıklayabilirim bilmiyorum o yüzden fotoğraf koydum. İlk fotoğraftaki sorun nedir nedendir bilmiyorum bir sabah kalktım ve böyle olmuştu sonra garantiyle konuştu dönüş yapmalarını bekliyorum lakin geçen 2 günde gitgide büyümekte sorun nedir ve çözümü bilen yardımcı...
  13. I

Laptop Monitöründe Görüntü Problemi Oldu

Arkadaşlar merhaba laptop modelim Asus Tuf Dash F15 2021 daha önce böyle bir şey olmuyordu laptop bana geldiğinde de böyle bir sorun yoktu. Son 2 haftadır en altta hafif bir titreme gibi oluyordu çok aldırış etmedim biraz zaman geçtikten sonra geçiyordu. Sonra daha da büyümeye başladı ama gene...
  14. I

Ekran Kartı Sürücü Güncellemesi

Merhabalar, ASUS TUF Dash F15 RTX 3050 olan modeli kullanıyorum. Sabah NVIDIA denetim masasında güncelleme gösteriyordu, güncellemeyi yaptım lakin yaptıktan sonra ekran kartım aygıt sürücülerinde gözükmüyor. Şu anda kullanamıyor gibiyim. Manuel olarak yüklemeye çalıştım sürücüyü. Yüklerken bu...
Geri