Arama sonuçları: *

1. A

steam bu oyunu çalıştırmak için yeterli depolama alanınız yok

steam bu oyunu çalıştırmak için yeterli depolama alanınız yok hatası veriyor 55gb boş yerim kütüphaneyi onar dedim olmadı önbelleği temizle dedim yine olmadı olan oyunlara girebiliyorum ama oyun yükleyemedim steami kaldırırsam olan oyunlarım da gider ne yapabilirim?
  2. A

hdd ye oyun yükleyemiyorum

hdd de cs go var ve 2gb güncellemeyi yüklemeye çalışınca hdd klösörü açılıyor ve yükleme dürüyor ve oyun yüklenmemiş gözüküyor ama hdd bağlı hdd içindeki gta 5i oynayabiliyorum oynarken bir şey olmuyor r6 güncellerkende aynı sorun oluyor ne yapabilirim? 1632927656 hdd içine dosya atınca da direk...
  3. A

PC açılmıyor ve ses çıkartıyor

5 dk dır video daki gibi ses çıkartıyor açılmıyor ne yapayım? 1632577863 Video
  4. A

HDD de bağlantı sorunu

dün akşam akraba çocuğu pc nin düğmesine bastı ve açılırken bidaha basıp kapattı ondan sonra hiç açmadım sabah açtım ve hdd den zzzzzzz diye ses gelmeye başladı hdd yi taradı pc açıldı ancak hdd yi kullanamıyorum açılınca görüyor kullanmaya çalışınca görmüyor zzzzz diye ses çıkartıyor...
  5. A

HDD deki oyunlarım açılmıyor

HDD dolu gözüküyor ancak hiçbir oyunumu açmıyor R6 ya güncelme gelmiş arkadaşım 2 gb gibi bir şey indirmiş bana 75gb geldi oyunu tekrar yükletiyor WWZ de açılmıyor depolama cihazı yok yada bağlantısı kesilmiş olabilir hatası veriyor ne yapabilirim
  6. A

Görev çubuğundaki simgeler

resimdeki simgeler çok rahatsız edici onları ordan kaldırabilirmiyim? belgeler ve gazete resmini
  7. A

Sesli sohbet vb sesin yankı yapması

Kuzenimle valorant oynarken ses yankı yapıyor duyduğum sesi bidaha duyuyorum ve sadece kuzenimde yankı yapıyor. sorun nedir?
Geri