Arama sonuçları: *

1. mertyagiz

Valorant FPS Drop Sorunu

arkadaşlar oyun oynarken bir anda fps drop giriyor sistem imzada ramle alakalı olabilir mi normalde böyle bir sorun yoktu. fps very low 150 165 arası gidiyo geliyo ama bi anda drop giriyo bazen.
  2. mertyagiz

DP Kablosundan Ses Gelmiyor ?

Arkadaşlar daha önce hdmi ile denemedim sadece direkt DP taktım çalıştırdım monitörü monitörümde hoparlör var fakat dp ile ses alamıyorum neden?
  3. mertyagiz

Çok saçma bir ses sorunu yardım

arkadaşlar ben eski win 10 sürümünden win 11 e yükselttim ve şöyle bir sorun var kulaklığı ön jak girişine taktığımda ilk ses gelmiyor(bilgisayarı her kapatıp açtığımda) ama arkaya takıp, ardından öne takınca ses gelmeye başlıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  4. mertyagiz

Windows 11 Ses Sorunu? (ACİL LÜTFEN)

Arkadaşlar win 11 kurdum ses geliyor olarak gözüküyor fakat gelmiyor, önceki win 10 sürümünde geliyordu ne yapmam gerek lütfen yardım
  5. mertyagiz

Windows 10 Güvenlik Güncellemesi Sonrası Ses Sorunu

Ses geliyor olarak gözüküyor fakat ses yok.
  6. mertyagiz

Kulaklıktan Ses Gelmeme Sorunu.

Arkadaşlar merhaba benim şimdi bi eski bilgisayarım var ona win 8.1 yüklemiştim sonra kasmaya başlayınca win 7ye format attım fakat şimdi ses gelmeme sorunu var nasıl çözebilirim kulaklık takılı olduğu halde kulaklık takılı değil hatası veriyor ne yapmam gerekiyor acil yardım lazım. dipnot...
Geri