Arama sonuçları: *

1. omuraycil

Bluetooh Ses Gecikmesi USB sürümü ile alakalımıdır?

Merhaba fotoğraftaki AXE3000 PCI X1 slotuna takılan WİFİ 6 ve Bluetooth kartına sahibim fakat ne yaptıysam Bluetooh 5.3 olduğu halde ses gecikmesini engelleyemedim 3-4 adet farklı kulaklık hoparlör denediğim halde hep seste gecikme senkron sorunu yaşıyorum. bu kartta Bluetooth için ana karttaki...
  2. omuraycil

Videolar Neden Puslu Görünür?

Merhaba bilgisayarımda hangi harici Media Player uygulamasını yüklesem sol taraftaki gibi puslu görüntü oluyor. Windows 11 in kendi filmler uygulamasında sorun yok. Windows 11 güncel işletim sistemi 6700xt grafik kartı ve Klite codec kullanıyorum fakat Codecleri sildiğimde de durum değişmedi...
  3. omuraycil

Mikro USB Olan Şarj Soketlerini Type C ye Çevirmek ?

Merhaba elimde mikro USB ile sadece şarj olan Mouse ve kulaklık var bunların mikro usb soketini type c ye çevirmek mümkün mü? data transferi olmayacak.
  4. omuraycil

Asus Anakart Bios Düzeltme ?

Asus B450m Dragon ana kartımda BIOS güncellemek yaparken dondu 1-2 saat bekledim düzelmeyince kendim kapattım ve suan hiçbir şekilde açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim. Servise göndermem gerekir mi? ve garantiden yapılır mı ?
  5. omuraycil

Biçimlendirdiğim Diski Eski Haline Getirebilir miyim?

Merhaba yanlışlıkla içinde dosyalarım olan 4tb kapasiteli dahili diskimi hızlı biçimlendirdim. sonrasında kullanmadım yaptığım işlemi geri alabilecek bir yazılım yöntem var mı? eğer yoksa klasik silinen dosya kurtarma kurtarma yöntemlerini mi denemeliyim ve önerdiğiniz başarılı olan program...
  6. omuraycil

2 ayrı bluetooth hoparlöre aynı anda bağlanmak mümkünmü?

Merhaba bilgisayarımdaki Bluetooth 5.0 adaptörü ile iki ayrı bluetooth hoparlöre bağlanarak ikisinden de eşzamanlı ses alabilir miyim? bu mümkünmü?
  7. omuraycil

Sistemim Vga Işığı Yakıp Sistemi Açmıyor.

B550 Tomahawk anakart 5800X işlemci ve 6700XT Nitro+ ekran kartlı sistemimde bazen ana kartta VGA ışığı yanarak sistemi açmıyor. Reset tuşuna 2-3-4 defa basıp resetlediğim zaman sistemi açıyor. Açtıktan sonra hiçbir donanımda problem sorun olmuyor. Tüm testler başarılı oluyor. Bu sorunu nasıl...
  8. omuraycil

Düşük Güç Tüketimi İçin APU İşlemci Mantıklı mı?

Kendime sadece indirme ve uzun süren işleri yapabilecek basit bir bilgisayar toplamak istiyorum. Elimde işlemci hariç AMD ana kart ve diğer donanımlar var fakat daha az enerji tüketmesi için Apu işlemci düşünüyorum. Elimde HD7870 ve 1060 ekran kartı var. Düşük güç tüketimi için Apu işlemcimi...
  9. omuraycil

Bilgisayarım GPU ışığı Yakıp Görüntü Vermiyor.

Merhaba B550 Tomahawk ana kart 5800x İşlemcim var. Geçenlerde bir anda böyle bir sorun oluştu. Her zaman olmuyor ama bilgisayarı açmak için tuşa bastığımda ana kart start alıyor gpu arıza ışığı yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor, bazen 1 bazen 2 defa reset tuşuna basılınca normal açılıyor...
  10. omuraycil

DDR5 en iyi kombinasyon nedir? Ana kart İşlemci Ram için

Arkadaşlar İntel ve AMD olarak Alabileceğim en mantıklı F/P Ana kart İşlemci ve Ram almak istiyorum. Bana F/P olarak en iyi kombinasyon konusunda yardım eder misiniz?
  11. omuraycil

Gskill Ramler XMP Modunda Çalışmıyor

Arkadaslar b550 tomahawk anakartim var uzerinde 2*8GB PNY XLR8 DDR4 4000Mhz ram vardı XMP modunda sorunsuz çalışıyordu onları söktüm XMP devre disi biraktim. Sonrasında Gskill Ripjaws V 16gb tek modül 3600Mhz ramden 2 adet aldım bunları taktim ama XMP acinca oyunlardan atiyor XMP kapatinca sorun...
  12. omuraycil

Hangi Rami Tercih Etmeliyim. GSKILL RipjawsV vs Team T-Force Vulcan

Merhaba sistemimde 16gb DDR4 4000Mhz ram var 32gb yapmak istiyorum fakat aynı marka model bulamadığım için sıfırdan kit almam lazım bu seçeneklerden hangisini önerirsiniz ? 5600x işlemci ve b550 Tomahawk ana kart mevcut. 4000Mhz den 3600' düşerse performans farkı ne şekilde olur.
  13. omuraycil

Ana kartıma Wi-Fi, Bluetooth Bir Olan Kartını Nasıl Takarım ?

Merhaba B550 Tomahawk ana kartım var ve ben Wi-Fi, Bluetooth bir olan kartlardan alıp kullanmak istiyorum ama hepsi M2 yada Mini PCI-E yuvasına uyumlu. Benimde M2 yuvalarım dolu. Boşta sadece 2 tane PCI-E x1 ve x16 var fakat direk x1 sokete takılabilen ürün bulamadım. Bunun için illa x1 den M2...
  14. omuraycil

Videodan Sesi 6 Kanal (5.1) Olarak Nasıl Ayırabilirim?

Merhaba ben 6 kanal (5.1) sesi olan videodan sadece sesi gene 6 kanal olacak şekilde ayırmak istiyorum. Denediğim bazı convert programları hep 2 kanal olarak ayırıyor bunu nasıl 6 kanal olarak çıktı alabilirim.
  15. omuraycil

Eaget USB bellek çıkarılabilir disk olarak gözüküp çalışmıyor

Merhaba. Eaget 256 GB'lık USB belleğimi farklı bir bilgisayara taktıktan sonra bozuldu. Bilgisayara taktığımda bu şekilde görünüyor ama işlem yapamıyorum, içine giremiyorum. İşlem yapamıyorum, bilgisayarım yanıt vermiyor hatasına düşüyor. Belleği sökünce düzeliyor. Bu belleği düzeltme şansım var...
  16. omuraycil

Harici ekran kartı varken dahili ile oyun oynanırmı ?

5600m harici ekran kartı ve dahili vega 6 veya 7 grafik kartı var ben 5600m ile madencilik yaparken dahili ekran kartı ile oyun nasıl oynayabilirim madencilik yaparken ekran kartı seciliyor onda problem yok ama oyun oynarkende bunu yapmak mümkünmü ?
Geri