Arama sonuçları: *

1. Frkndmt

Bilgisayarda Zaman Zaman Anlık Kare Siyahlıklar Oluşuyor

Merhaba iyi akşamlar, şöyle bir sorunum var bilgisayarda takılırken dikkat ettim sanırsam özellikle Chrome'dayken oluyor sekme falan açtığımda ekranın herhangi bir kısmında kare kare siyahlıklar beliriyor yaklaşık yarım saniye sonra falan gidiyor. Bu neden dolayı olabilir nasıl çözüm bulabilirim?
  2. Frkndmt

Bilgisayarım Durduk Yere Alta Alıyor

Bilgisayarım durduk yere, oyunların ortasında vs. birdenbire alta alıyor mahvediyor her şeyi yani bir şey falan da açılmıyor öyle sadece alta alıyor neden olabilir yardımcı olabilecek var mı?
  3. Frkndmt

Mavi Ekran Valorant Oyun Bulunca Mavi Ekran Hatası

Dün hiçbir sorun yokken, bugünden beri valorantta oyun bulduktan sonra mavi ekran hatası alıyorum.
  4. Frkndmt

Rdr2'yi PC'den Kaldıramıyorum.

Program ekle ve kaldır'dan rdr2'yi kaldıramıyorum bu hatayı veriyor oyun yüklü de değil zaten, nasıl kaldırabilirim bu listeden?
  5. Frkndmt

Bilgisayarıma Usb'den Virüs Bulaştı Nazıl Çözebilirim?

Merhaba, iyi akşamlar. Bugün flaş belleğime cv'mi atıp cv mi çıkartmak için kırtasiyeye gittim, çıkarttıktan sonra eve geldim flaşı bilgisayarıma taktım bazı düzeltmeler için, bir süre sonra durduk yere hata verdi tamam diyorum art arda birsürü farklı hata çıkıyor. Dedim belki flaşa virüs...
  6. Frkndmt

Sonradan Oluşan Fan Sorunu

Merhaba iyi geceler, ben yakın bir geçmişte bilgisayarımın geç açılmasından kaynaklı biosu ve ssd mi güncelledim bu işlemlerden sonra bilgisayarımın fanları daha düzensiz ve sık çalışmaya başladı eskiden hep sessiz sedasız çalışırdı ne yaparsam yapayım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Frkndmt

Bilgisayarım Geç Açılıyor, Özellikle Bios Ekranı

Merhaba iyi geceler, benim bilgisayarım aldığımdan beri bayağı geç açılıyor 30-40 sn. gibi bir sürede. Özellikle ilk açtığında karşına çıkan anakart markasının yazdığı bios kısmı çok uzun sürüyor. Nedendir bilgisi olan, yardımcı olabilecek var mı?
  8. Frkndmt

Microsoft Hesabını Değiştirme

Merhaba iyi forumlar, bu kısımdaki eposta adresimi ne yaparsam yapayım değiştiremedim saatlerdir nasıl değiştirebilirim?
  9. Frkndmt

Bilgisayarımın Açılması Uzun Sürüyor

Merhaba, iyi forumlar. Benim bilgisayarım açılırken anakart markasının yazdığı ilk açılış ekranı baya uzun sürüyor, ama orası geçtikten sonra windows kısmı hemen açılıp masaüstü geliyor, bu nedendir ve nasıl çözebilirim?
  10. Frkndmt

Rdr2 türkçe yamada bazı harfler kare gösteriyor bilen var mı?

Rdr2 türkçe yamada bazı harfler kare gösteriyor bilen var mı?
  11. Frkndmt

GTA 4 Türkçe Yama Kaldırılmıyor

GTA 4 türkçe yamayı kaldıramıyorum resimdeki hata geliyor yardımcı olabilecek var mı?
  12. Frkndmt

Bilgisayarı kapattığımda ekipmanların ışığı sönmüyor

Merhaba, başlat tuşundan bilgisayarımı kapattığımda kulaklık ve mouse'umun ışıkları sönmüyor ancak kasanın arkasındaki switchi kapatınca birkaç saniye sonra kapanıyor.
Geri