Arama sonuçları: *

1. Arifasln

2500-3000 TL telefon önerisi?

2500-3000 TL telefon önerir misiniz, şarjı iyi giden, vatan fiyatı olacak vatandan alınacaktır.
  2. Arifasln

GÜNLÜK NE YAPIYORSUNUZ?

Biliyorum saçma bir konu ama biraz sohbet edelim günlük ne yapıyorsunuz 😁
  3. Arifasln

Ethernet kablosu interneti hızlandırır mı?

Ethernet kablosu yani WiFi adaptörü İnterneti hızlandırır mı?
  4. Arifasln

Windows kurma

Herkese merhaba arkadaşlar, başlıktan anlayacağınız gibi şimdi diyeceksiniz internette video var, benim öğrenmek istediğim flash bellek bulup ayriyeten boşta bilgisayar olması mı lazım ve boşta bilgisayardan İnternetetenu ne indirip yüklicem flasha tek sorum bunla
  5. Arifasln

Trendyol alışveriş hakkında

Merhaba arkadaşlar geçen hafta bir ürün sipariş etmiştim geçen hafta salı 1 haftayı geçti gelmedi, dün trendyol müşteri hizmetleriniaradım son teslim tarihi yarın yazıyor yarın gelir dedi yurtiçi kargo bugünde gelmedi sizce ne zaman gelir?
  6. Arifasln

OYUNLARI RAHAT OYNAYABİLMEM VE İNDİREBİLMEM İÇİN MİNİMUM DOWNLOAD HIZI?

Oyun rahat oynamam ve rahat inmesi için minimum DOWNLOAD HIZI kaç olmalıdır.?
  7. Arifasln

Kötü internet oyunlarda sorun çıkartır mı?

Aylık 45 TL Verdiğimiz modem var, sistem oyunlara yetiyor, pubg, pubg mobile oynuyacağım ağır oyunlarda sıkıntı çıkarı mı?
  8. Arifasln

BİLGİSAYAR ALININCA YAPILMASI GEREKENLER?

Ben 2 hafta max 3 hafta sonra pc alcam ya vatandan ya internetten aldıktan sonra bios nasıl kurcam driverleri nasıl güncelleynlrm?bide ekraan kartı stres testine koymaya gerek var mı
  9. Arifasln

Twitch yayını için ne kadar İnternet lazım

Twitch yayını için için 150 mbps yeterli mi
Geri