Arama sonuçları: *

1. YağızYılmaz

Fivem oynarken pc kitleniyor, kapatmak sorunda kalıyorum

Dosrlar obs den yayınım açık mis gibi her şey 20 dk sonra pc kitleniyor hiçbirşey yapamıyorum. Tuştan kapatıyorum mecburi. R5 5600 , RX 6600, 8x2ram 3200mhz, a320m-e anakart vs. var. Isınma sorunum yok 70 dereceyi görmedim hiçbir oyunda gpu ve cpu için. Yardım edermisiniz? Sorun nedir? Çözelim.
  2. YağızYılmaz

Windows virüs olabilir mi ?

Arkadaşlar normalde yapmam ama deneyim dedim ve keşke denemeseydim. Bu linkteki videoyu izleyip hepsini uyguladım. Pc nin yavaşladığını hissediyorum valorantta iken %100 gpu kullanımları %70-80 cpu gördüm. Windows güvenlik taramasını açarken beyaz kalıp açtırmıyor hiç. Malwarebytes tan kontrol...
  3. YağızYılmaz

PC kapatmak zorunda kalıyorum

Öncelikle merhabalar sorunumu yazmadan önce sistem bilgisi vereyim; Rx6600 Ekran Kartı R5 5600 İşlemci A320m-e Anakart Xigmatek 500w Psu 8*2 3200mhz T-force Nighthawk Ram Rampage Spectra Kasa Thermalright Phantom Spirit 120 se Soğutucu Monitör Lenovo G24-20 Sorunum ise bilgisayarı açıp...
  4. YağızYılmaz

Sistem uyumum nasıl ?

R5 5600 ,RX6600 ,a320m-e anakart , 500w xigmatek psu , Teamgroup T-Force Night Hawk Rgb 16gb 2x8 3600mhz Ddr4 ram rampage spectra kasa Ayrıca upgrade olarak ne yapabilirim.
  5. YağızYılmaz

ANAKARTIMDAKİ JACK GİRİŞİNDEN SES GELMİYOR

bundan 1 hafta önce bilgisayarımın şifresini unuttum ve sıfırladım rx570 kartımın fanları calismadigi icin bin türlü şey denedim ekran karti driveri güncelledim olmadi en son çare biosu güncelledim ve güncelledikten sonra yine düzelmedi bu sefer de ses gelmemeye başladı monitörümdeki jack...
  6. YağızYılmaz

Valorant oynarken drop giriyor

Arkadaşlar merhaba yeni bir sorunum var. Bilgisayar parçaları; Rx 6600, ryzen 5 5600, Asus a320me anakart, t-force night hawk 8*2 3200 MHz ram, 500w xigmatek PSU, kasa olarak ranpage spectre sadece egzoz fanı var. Fps im 250/300 arasında yüksek fakat anlık fps droplar giriyor ve oyun zevki...
  7. YağızYılmaz

Mavi ekran yiyorum sebebi nedir?

Arkadaşlar merhaba bi süredir bu mavi ekranı yiyorum acaba sorun nedir?
  8. YağızYılmaz

Standby mod hatası alıyorum yardım edin

Arkadaşlar selam. 2 monitör kullanıyorum sağ tarafta asus önümde ise lenovo g24-20 (1.) var.Bir süre çift ekran kullandıktan sonra sabah kalkınca 1. Monitör de standby mode yazıyor ve görüntü gelmiyor. Ayrıca kendi uğraşırken şunu fark ettim 2.monitörün sadece ara kablosunu taktığımda bile ilk...
Geri