Arama sonuçları: *

1. tu9berk

Çözüldü✓ Game ready driverını indiremiyorum

Game ready sürücüsü sürüm 512.77 sürüm tarihi 12/05/22 geforce experience ı açtığımda sürücü mevcut gözüküyor ama indir tuşuna basamıyorum. Bir önceki sürücüye bakıyorum onda şu anda kurulu yazıyor indir tuşu yok 3 noktaya bastığımda yeniden kur yazısı çıkıyor. Experience ı silip yeniden...
  2. tu9berk

Haylou gt1 kulaklığımı bilgisayarımda kullanamıyorum

Haylou gt1 kablosuz kulak içi kulaklık kullanıyorum. Bilgisayara bluetooth la bağlıyorum sonra ayarlardan çıkış aygıtını kulaklık seçiyorum buralara kadar hiçbir sıkıntı yok. Ama kulakıltan ses gelmiyor, telefonda deniyorum hiç sıkıntı yok ama bilgisayarda ses vermiyo acaba biraz eski bir...
  3. tu9berk

eski bilgisayarımdaki hesabımı silemiyorum

yeni laptop aldım kendim kullanıcam eski laptop umda benim ve diğer aile üyelerinin kendi hesapları vardı. ben sadece kendi hesabımı silemiyor muyum? bilgisayarı ilk kurarken benim microsoft hesabımla açmıştım. bilen varsa yardım edebilir mi? aileniz kısmında benim hesap çıkıyor kaldıramıyorum.
  4. tu9berk

ucuza satılan windows oem kodları nasıl oluyor bilenler yardımcı olabilir mi

yeni laptop aldım içine orijinal windows kurmak istiyorum 2k civarında fiyatları var internette oem ve retail olarak windows kodları gördüm. Bunlar orijinal midir bilmiyorum. Kullanan yada ne olduğunu bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirler mi ? satın alsam güncelleme vs. alabilir...
Geri