Arama sonuçları: *

1. Umuti

Pc Windows 11 Güncellemesini Desteklemiyor ?

Selam, Biostan Secure Boot'u Windows UEFI Yaptım. Hala bu uyarıyı alıyorum yardım edebilirmisiniz
  2. Umuti

Pc Fön makinesi Tutmadan açılmıyo

Selam beyler benim pc 1 yıldır power tusuna basiyorum fanlar donuyor klavye mouse ekran falan gelmiyordu bende şansa pcnin içinde fon makinesi tutuyorum bi 10 15 sn uzaktan sonra acıyorum pcyi normal aciliyor. Fön tutmadan baslatmaya kalkarsam pc acilmiyor gene bazen arada açılıyor tutmadan ama...
  3. Umuti

Bilgisayar Çalısiyor Monitor Klavye Fare Çalışmıyor

Oncelikle Selam Bilgisayar 4 Kere Garantiye gitti her parçasi ayri servise gitti Islemci ram ssd değişmis. Itopya Garanti Servisini Aradığımda Onlara Bozuk diye gonderdigim Pc Onlar açınca sıkıntısız çalısıyormuş. Pc açıyorum Ne Monitor nede klavye mouse ethernet çalışmıyor bende pcyi Baya ac...
  4. Umuti

Pc Çalışmıyor Yardım Edin

Selamlar arkadaşlar benim pc 2 ay once bir anda bozulmuştu pc aciliyor monitor klavye vb seler calismiyordu garantiden geldi normaldi 1 ay geçti yine aradan aynı şey oldu, bende garantiyi 1 ay gene bekleyemem dedim ve ytden bi cocugun videosunu izledim Pc acma tusuna basili tutuyor safe boot...
  5. Umuti

Bilgisayarım Aniden Çalışmamaya Başladı

Selam arkadaşlar 4 gün önce spordan geldiğimde bilgisayarı kardeşime vermiştim spordan geldiğimde pc kendi kendine Etherneti ve Kulaklığı tanımamaya başladı restart attım geçti ama sonra pc saniyelik takılmaya başladı yine restart attım geçti ertesi gün arkadaşla valo atıcaktık maça girdim...
Geri