Arama sonuçları: *

1. Y

Forza horizon indirip oynadım ve sistem gitti

Merhaba adata SSD kullaniyorum 512gb forza horizon 4 yüklemiştim zaten depolama dolmasina az kalmıştı bı sure sonra sistem coktu sanırım tekrardan Windows kurmam gerekecek neden böyle olmuş olabilir
  2. Y

Asus anakart ses driverını kurdum hoparlör çarpı var

Merhaba arkadaşlar ASUS H610M K D4 anakart kullanıyorum sürücülerini yükledim sildim kurdum olmadı daha dün çalışıyordu aygıtları vs okuyor ama ses ayarlarında vs gözükmüyor
  3. Y

M2 SSDim galiba arızalı

Merhabalar ben adata xpg 8600 lite modelini kullanıyorumm adatanin uygulamasından quick scan yaptım bir kaç kez mavi 3kran verdi driver verifier dmq vocalation tarzında hata aldım ramlerim sağlam sıfır Windows kurdum furmark testleri yaptım HD tune ile bad sector taraması yapınca kırmızı kareler...
  4. Y

Sıfır kurulum yaptığım sistem hata verdi

Merhaba arkadaşlar sistem mavi ekran veriyordu bende sıfırlayıp yeniden kurulum yaptım sadece epic games steam ve nvidia sürücüsü indirdim oyunları indiriyordum kernel daha inpage error diye hata vermiş bu hatanın kaynağı nedir
  5. Y

Sistemim 1 dk içerisinde kitleniyor işlem yapılmıyor

Merhabalar sistemim de 1-2 dk içerisinde kendini kitliyor işlem vs yapamıyor ancak imleçi hareket ettirebiliyorum bazen mavi ekranda veriyor bu sorunu bir türlü çözemedim crytals disk-furmark gibi testler yaptım 5 dk civarı bir sorun çıkmadı ram testi yapamadım onu da en kısa sürede yapıcam...
  6. Y

Uzun süre kullandıgım pc oyun oynarken takıldı kaldı

Merhaba arkadaşlar 20 saat veya fazladır bilgisayar açık oyun oynarken pc dondu bende yeniden başlatmak zorunda kaldım sistem GG6 bu arada yeni yani
  7. Y

Çözüldü✓ Asus P5ld2 se ses sorunu

Arkadaşlar bu resimdeki şey yüzünden ses alamıyorum anakarttadaki ses çıkışısından Anakart model Asus p5ld2 se 1640003118 P5ld2 se anakart ses sorununu bu driver çözmüştür Windows 7 64 bit https://www.driver-indir.com/surucu/asus_p5ld2_se_ses.html
  8. Y

PC 10 15 Dk sonra yeniden başlıyor

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim yanlış yere açtıysam kusura bakmayın şimdi sorunuma geleyim bilgisayarım kendini 10 15 dk sonra kendini yeniden başlatıyor Şüphelendiğim parçalardan biri psu neden derseniz 20 pin girişli ve 250w eski bişey ısı değerleri 55 60 ama macun sürülü değil şuan...
Geri