Arama sonuçları: *

1. Tritient

Macun yenileme sonrası pc yarım saatte bir reset atıyor.

macun yenileme sonrası pc yarım saatte bir reset atıyor, başlıktaki gibi. Bugün macun değiştirdikten sonra olmaya başladı. Sıvı soğutma bloğunu kontrol ettim tam oturtmuşum. Fanları temizlerken hareket etmesin diye tutup temizledim. Neden olabilir ?
  2. Tritient

Bilgisayar Açılırken Boot Işığında kalıyor.

Arkadaşlar merhaba pcyi açma tuşuna basınca anakartta açılma ve boot ışıkları yanıyor ve öyle kalıyor. Bios Update atabilsem sorun çözülür mü ? Sistem bilgilerim İmzamda yer alıyor. SSD KC3000 1 TB
  3. Tritient

PC başta başlatılırken boot ışığında kalıyor.

Merhabalar imzada sistem bilgilerim yer alıyor. SSD olarak 1 TB KC3000 kullanıyorum. Restart bastığım zaman da aynı kalıyor. Kapatma tuşuna basıp kapatıp açtığım zaman bu sorunlar çözülüyor. Yardım edebilecek var mı ?
  4. Tritient

Bilgisayar SSD'yi Görmüyor Sorunu

Merhabalar dün gece kapatana kadar pcde sorun yoktu, sabah iş için açmaya çalıştığımda açamadım. Biosa girdim orada da ssd gözükmüyor. Ne yapabilirim? Marka model kingson kc3000 1 tb modeli 1744873717 Yardım lütfen 1744874133 up 1744874887 Artı olarak bir ssd daha var sistemde onu biosta...
  5. Tritient

ACİL! PC RESTART ATAMIYOR

Merhabalar, Usbden win 11 format atıyorum atarken restlenmesi lazım doğal olarak. Fakat pcde eskiden beri şöyle bir sorun mevcut restart dedigim zaman atmıyordu. Görseli ekleyeceğim. Şimdi format atacağım için ilerleyemiyorum. Nasıl yapmam lazım lütfen acil yardım.
  6. Tritient

Bilgisayar Uyku moduna geçtiği zaman açılmıyor.

Merhabalar başlıkta okuduğunuz yazı sorunun yüzeysel hali. Tam hali ise şu şekilde: Pc uyku moduna geçiyor, klavye mouseye temas halinde açılmıyor. Pc açma tuşuna basıyorum ışıklar yanıyor yine açılmıyor. Pc açma kapatma işlemini ikinci kez yapışımda açılıyor. Bu sorunun nedeni nedir nasıl...
Geri