Arama sonuçları: *

1. Alin24

Bilgisayarım Kendi Kendine Kapanıyor, Neden Olabilir?

Sebebini bilmiyorum, sadece kendi kendine kapanıyor. Neden olabilir?
  2. Alin24

Oyunlarda Yaşadığım Problem(Videolu)

Birçok oyunda bu tarz problem ile karşılaşıyorum. Ryzen 5 5600 - 2x8 3200 mhz ram - Asus Phoneix 1650 ekran kartı var.
  3. Alin24

BIOS | Güvenli Önyükleme Modu Sorunu

Güvenli önyükleme açık fakat şöyle bir sorun veriyor açmaya çalıştığımda. https://i.imgur.com/IqKnGlY.png 1677012630 Daha önce YouTube dan izleyerek yapmaya çalıştığımda anakartımı bozmuştum.
  4. Alin24

TPM AYARİNDAN SONRA BİLGİSAYARIM AÇILMIYOR

Win 11 e yükselttim bilgisayarı, TPM ayarı için secure boot açtım ve bilgisayarım açılmıyor. Fanlar hızlıca dönüp susuyor ve döngü tekrarlanıyor.
  5. Alin24

2. monitörden tepki yok, siyah ekran

1- DP kablosu ile Asus monitörüme bağlı şuan PC. 2- Eskiden de yapmıştım fakat şuan yapamıyorum, VGA kablosu ile anakarta bağladım fakat monitör siyah ekranda kaldı, ne yapabilirim ? B450M H anakart, lazımsa.
  6. Alin24

Windows otomatik onarma problemi.

Her bilgisayarı açışımda Windows onarım modu açılıyor, biosa girip kendi ssd mi seçtiğimde açılıyor fakat bazen içindeki windows'u algılamıyor. Böyle bir hata alıyorum düzeltmeyi denediğimde.
  7. Alin24

Disk birleştirme hatası.

Bilgisi olan var mı, ne yapmalıyım ?
  8. Alin24

Bilgisayarımı açtığımda BIOS hata veriyor.

Bilgisayarımı her açışımda otomatik onarma menüsüne giriyordu, artık BIOS menüsü hata vermeye başladı.
  9. Alin24

Asus Monitor Siyah Ekran sorunu

Selamlar, bir anda monitörüm siyah ekranda kaldı ve geri gelmedi. Alalı 2 ay bile olmadı neredeyse, ne yapmalıyım? 1661169151 Bilgisayarı kapat aç vs. denedim bu arada, ekran gelecek gibi oluyor fakat gelmiyor.
  10. Alin24

Çift ekran çalışmama sorunu

İkinci ekran bu şekilde kalıyor
Top Bottom