Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ AMD RADEON RELİVE SES SORUNU

arkadaşlar merhaba cs2 oynuyorum relive ile ortam kaydı alıyorum yani mesela güzel bir vuruş attım o vuruşu kaydediyorum 30 saniye veya 60 saniye olarak kısayol tuşlarıyla fakat oyun içi sesi ya hiç almıyor ya da çok çok az alıyor nedendir acaba? mikrofonumu açınca sadece mikrofonun sesini...
  2. G

ACİL maillerim kendi kendine siliniyor

arkadaşlar konuyu nereye açıcağımı bilemedim yanlışsa düzeltilir umarım. fakat ben bana gelen mailler ve yolladığım maillerle ilgili sorun yasıyorum gmail hepsini otomatik çöp kutusuna atıyor ben hiç silmeden neden böyle oluyor? kullanım alanı baya dolu ondan olabilir mi yüzde 94 falan dolu ama...
  3. G

Mavi Ekran Mavi ekran alma sorunu

arkadaşlar pc yeni 3-4 aylık amd işlemci ve ekran kartı var her şey güncel sistemde ama mavi ekran hatası alıp duruyorum bazı oyunları oynarken oluyo ya da bazen normal durup dururken mavi ekran hatası veriyo ne yapsam çözemedim windbg mi öyle bi uygulamayı da denedim ama yapamadım sanırım yardım...
  4. G

Kasa fanlarının ARGB ışığı bozuldu

arkadaşlar yardım eder misiniz gigabyte b550 aorus elite ax v2 anakartım var RGB fusion 2.0 uygulamasından kasanın fanlarının ışığını ayarlıyodum yanlışlıkla kalibreye basıp kalibre ettim şimdi de 3-4 tane mod çalışmıyor ve kasayı kapatsam bile ışıkları açık kalıyor fanların kapanmıyor nasıl...
  5. G

YARDİM Asus z-97A anakart için ssd?

Arkadaşlar anakartima uyumlu SSD almak istiyorum Crucial P3 500GB M.2 PCIe Gen3 NVMe dahili SSD, 3500 MB/sn'ye kadar - CT500P3SSD8, sabit gövde sürücüsü https://amzn.eu/d/cAIfWbf Bu uyumlu mudur?
  6. G

YARDİMMM ASUS Z97-A anakartina uyumlu M2 SSD?

Arkadaşlar anakart baslikta yazıyor linkini attığım ssd uyumlu olur mu...
  7. G

Sistemim ne kadar eder ?

İmzada var zaten ama yinede yazayım Ryzen 5 5600X AMD RX 6600XT Asus B450M S2H Gskill ripjaws 8X2 3200 MHz RAM Kasa Corsair Spec Delta PSU içinde Corsair 650 WATT Steelseries Rival 3 mouse Gamebooster G918 Fire Storm Beyaz RGB KLAVYE Hepsi toplam ne kadar eder 2 ay oldu olmadı PC yi alalı...
  8. G

Tiktok 4k video sorunu

arkadaşlar tiktoka video yapıp atıyorum telefondan ama bir türlü istediğim kalite olmuyor video çok iyi olsa bile yükledikten sonra kalitesi düşüyor 4k video yapıp pc den atsam kalite düşer mi acaba düşmemesi için ne yapıcam
  9. G

valorant Van 1067 hatası yardım edin

Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı tpm 2.0 falan da açık ama yine hata veriyor nedeni nedir ?
  10. G

Valorant Van 1067 sorunu bir türlü çözülmüyor

Arkadaşlar tpm 2.0 falan herşeyi yaptım yine aynı düzelmiyor
  11. G

Çözüldü✓ YARDIMMM Yeni dizdigim sistemin Bios ekranına giremiyorum

Arkadaşlar USB taktım yeni topladigim kasaya ama biosa giremiyorum delete tuşuna basmama rağmen Anakart b450M S2H
  12. G

Montaj + win 11 kurulumu ne kadar eder

Arkadaşlar sistem topladım kurulum için mahalle bilgisayarcisina götürdüm bide win 11 kur dedim 300 TL istedi çok mu sizce
  13. G

PC topladım ama kurmayı bilmiyorum

Başlıktaki gibi. İtopya götürsem kurarlar mi sistemi?
Geri