Arama sonuçları: *

1. Kaneki Ken

W11 den w10'a geri dönmem lazım ama olmuyor.

Sürekli yeni buglar çıkıyor ya görev çubuğu çalışmıyor ya windows defender siliniyor şimdi ise microsoft store ve servisleri silindi gamepass bile kullanamıyorum pc yi sıfırlamadan düzelmiyorda bu yüzden w10 a dönmek istiyorum windowsold klasörü var ama w10 geri dön seçeneği yok ne yapabilirim?
  2. Kaneki Ken

14 yaşında minig yapılabilir mi ve kazanılan para nasıl kullanılır?

Rtx 2060 ile minig yapabilir miyim yaşım 14 ve kazandığım parayı kredi kartına aktarmak dışında alternatif bir harcama yolu yok mu?
  3. Kaneki Ken

Bu windowsdefender bağlantısını açmak için yeni bir uygulamaya ihtiyacınız var

windows defender açılmıyuor açmaya çalışınca bunu diyor 1629726709 @RevDeisDou 1629726813 @06ankaralı @BaşaramadıkAbi
  4. Kaneki Ken

Türkcell superonline upload sorunu

İnternet hız testlerinde 5-6 mb yazıyor upload dowload da 70 ve üzeri ve oyunlarda 20 30 ms yani pingdede sorun yok ama bir şey indirmeye kalktığımda indirme hızı yani uploadım düşmeye başlıyor mesela 3 2.8 2.5 2.2 falan diye gidiyor 0 olana kadar birkaç dk sonra ise tekrar düzelip başlıyor yine...
  5. Kaneki Ken

İndirme yaparken yeni bilgisayarımda upload yavaş yavaş azalıp 0 oluyor

Nerden indirirsem hangi adaptörü hangi yöntemi denesemde telefondan kablo ile int aktarsamda yeni bilgisayarımda bir şey indirirken sürekli olarak upload düşüyor mesela 2 mb ile indiriyor 1.7 1.5 1.2 1 0.8 0.5 0.2 0 gibi düşüyor sürekli nasıl düzelticem driverlarda yüklü. @Abdullah Hacıgül
  6. Kaneki Ken

Upload Hızım İndirme Yaparken Sürekli Düşüyor ve 0 Oluyor

Ne indirirsem nerden indirirsem aynı mesela 2000 kb hızda indiriyor 1700 1500 1200 1000 700 500 200 0 gibi en son 0 oluyor indirme başilar başlamaz böyle oluyor ve geri yükseliyor birkaç dk sonra yükselir yükselmezde yüne düğşüyor sadece yeni aldığım bilgisayarımda bu sorun var
  7. Kaneki Ken

Sürekli internet hızı düşüyor ve kopuyor

Sürekli internet kopuyor bişey indirirkende indirme hızı bir anda düşmeye başlayıp 0 a gelene kadar düşüyor ve ag hatası veriyor indirmeye calistiklarim ne yapabilirim birde eski pcde kullandığım bir program vardı interneti düzeltmistim ara sıra kopuyordu ama hız düzelmişti kopmalar baya...
  8. Kaneki Ken

Windows 10 21h1 orjinal iso lazım

Media creation tool ile deniyorum ileremiyor birde laptobumda sorun var yük altında kendini kapatıyor o yüzdn creation tool dayken kapanıyor orjinal 21h1 iso dosyası lin atar mısınız indirip rufus ile usb ye yazıp yeni pc me w10 kurucam da.
  9. Kaneki Ken

Yeni bilgisayarima hangi driverleri yuklemeliyim?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-11400-asus-dual-rtx2060-o6g-evo-asus-prime-b560m-a-kioxia-500gb-ssd-16gb.html Link bu kazık demeyin internet den almama izin vermedikleri için vatana gidip aldım bu sistemde yüklemem gereken bütün driverlari link olarak atar mısınız?
  10. Kaneki Ken

Yine bir bilgisayarcı kazığı

Beyler ben gamegaraj hazır sistemini alıyım dedim ailem zorla bilgisayarcı ya sordurdular bilgisayarcı aquarius a5 3060 olan kasadaki parçaların işlemci dışında hiç birini beğenmedi üstüne üstlük monitör dahil rtx 3060 sistem topla dedik 12k ya oda topladı Asus VP249QGR 23.8" 144 Hz 1 ms...
  11. Kaneki Ken

Windows 10 bilgisayarıma giremiyorum

İki hesap var PC de biri Ege biri [email protected] diye epostali olan yönetici ve ana hesabım PC yi yeniden başlattım açıldı hesaplar olan ekran varya kilit ekranı olan tıkladım ana hesabıma ve oturum aç dedim ama tiklasamda olmuyor ama Ege olan hesaba tıklayınca giriyor ne yapicam...
  12. Kaneki Ken

HP 500B MT görüntü bozulmaları

Bilgisayarım HP 500B MT 9 yıllık bilgisayar. İçinde Pentium E5800 vardı, ekran kartsız 2 GB'da RAM ama güç kaynağı bozulmuştu. Biz de upgrade de yaptırdık, işlemci Intel Quad Core Q8200 ekran kartım HD 7350 1 GB RAM, 4 GB DDR3 1333 MHz ama oyunlarda bozulmalar yaşıyorum her oyunda oluyor...
  13. Kaneki Ken

Yatay kasa pcye GTX 750 Tİ takılır mı?

Grundig intel core i5 2500 işlemcili 4 gb ramli 250w psulu yatay kasa bilgisayara GTX 750 Tİ takabilir miyim?Lütfen o psu yetmez yazmayın çünkü ram 8 gb psu 450w yapcam zaten.
Top Bottom