Arama sonuçları: *

1. Eren_Y

Secure erase sonrası sistemim böyle kaldı

selamlar arkadaşlar Biostan secure erase yaptım sonrasındaysa sistemim kapandı ve bu ışık yanıyor monitör ekranımdaysa siyah ekran ve hiç bir işlem yapamıyorum m2ssdmde sorun olabilir mi
  2. Eren_Y

Mavi Ekran Bilgisayarım pro series ekranında kalıyor

Herkese selamlar, Oyun oynarken indirdiğim dosyalardan mı kaynaklı bilmiyorum fakat bir anda oyun dondu 20 30 saniye sonra arkadaki müzik(operada) gitti sonrasında bir süre geçince mavi ekran aldım mavi ekranda da dondu %0 şeklinde ve bios ekranında kaldım windowsa geçemiyorum varolan videoları...
  3. Eren_Y

Çözüldü✓ Rx 7700 xt gta 5 düşük fps

Selam Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar Herkese, Bi kardeşimiz sistem satın aldı fakat FiveM GTA5 de 30 fps üstünü göremiyor ve görev yöneticisi bu şekilde ekran kartını %0 şeklinde kullanıyor aygıt yöneticisinde rx 7700 xt yazmasına rağmen dxdiag kısmında rx 7700XT ekran kartı gözükmemekte bu...
  4. Eren_Y

uzun süreli kullanım sonrası bilgisayar araba lastiği gibi kokuyor

arkadaşlar merhaba uzun süreli kullanım sonrası odam küçük yani odam araba lastiği gibi koktugunu söylüyorlar çözümü var mıdır ya da normal bir şey mi bu
  5. Eren_Y

ARKADAŞLAR Minecraft'ta 80-120FPS NORMAL Mİ ?DD

arkadaşlar r5 5500 üm var rx 6600 üm var şaka gibi testleri yaptığımda sıkıntı çıkmamıştı pcyi alalı 2 haftayı da geçti minecraft falan oynarken arada donuyor sistem takılıyor ve düğmeden basılı tutup kapatmak dışında başka şekilde kendisine de gelmiyor pc evet optifine falan yüklü değil fakat...
  6. Eren_Y

Arkadaşlar ses giriş çıkışı gözükmüyor

arkadaşlar eski bir laptopum vardı kardeşimi götürücek bir şey pavillion g7 1210st modeli şöyle bir sıkıntım var kulaklık takınca ses denetimi kısmında hiç gözükmüyor sanki hiç takılmamış gibi win 7 kullanılıyor sistemde şu bilinmeyen aygıtın ses giriş ve çıkış kısmı oldugunu dusunuyorum...
  7. Eren_Y

Arkadaşlar Kasamin İçi̇nde Kirmizi Işik Yanip Sönüyor

ARKADAŞLAR BU NEY SIKINTI MI VAR
  8. Eren_Y

pc televizyona baglı ses gelmiyor

selamlar arkadaslar pc yi kurarken ses falan hiç bir sıkıntı yoktu çıkarttım taktım şimdi görüntü var ses yok aşırı garip 1670438078 bir yardımcı olur musunuz sorun ne bilmiyorum
Top Bottom