Arama sonuçları: *

1. K

Ekran kartı fanları(sanırım) full dönüyor ve siyah ekrana atıyor

Masaüstünde bilgisayar beklerken birden siyah ekrana düşüyor ve ekran kartı fanları full hızda çalışıyor. Oyundayken veya OCCT stress testindeyken falan yapmıyor. Ekran kartını 2-3 hafta önce satın aldım. Arada bir yapıyordu ama artık daha sık yapmaya başladı gibi. BIOS'u yeni güncelledim. DDU...
  2. K

Bilgisayarımdan mining mi yapılıyor?

Merhaba iyi günler. FiveM oynarken normalde ekran kartı kullanımım yüzde 60 70 civarlarında seyrederken bazen kullanım bir anda yüzde 100'e fırlıyor. Oyun 120 fpsden bir anda 50 fpslere düşüyor ve FiveM'deki bazı scriptleri kullanamamaya başlıyorum. Örneğin envanteri açamıyorum veya F3...
  3. K

Ekranda pikseller gidip geliyor sorun hangi parçada??

Merhaba 2 hafta önce Alienware 2523hf modelini satın aldım. 1660 super ekran kartı kullanıyorum. Discord üzerinden veya bazen masaüstünde bu tarz pikseller gidip geliyor gibi oluyor. Tam olarak ne olduğunu ben de anlayamadım. Yani NVIDIA'dan aldığım kayıtta gözüktüğüne göre sorun monitörde...
  4. K

Gta5 sürekli drop sorunu

İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran kartı: asus tuf 1660 super Ram: Kingston fury 2x8 3600 mhz Sistem özelliklerim bu şekilde FiveM'de videoda gördüğünüz gibi düşük ayarlarda oynuyorum. 100-180 fps civarı alıyorum onunla ilgili bir sorunum yok. Fakat 47. saniyede gördüğünüz gibi çok sık drop yiyorum...
  5. K

Kasadan gelen ses (videolu)

Bilgisayarı kullanırken bazen anlık donuyor ve bu ses geliyor. Sonra normale dönüyor. Sesin ne olduğunu merak ettim veya bu anormal bir şey mi bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi 😂? Şimdiden teşekkür ederim.
Geri