Arama sonuçları: *

1. T

Sistemim yeterli ancak fps düşük

Arkadaşlar valorant oynarken normalde 165 sabitlediğim FPS bugün gelen güncelleme ile 110-120 arada 90 olduğu oldu. Sınırlamayı kaldırdığımda 210'dan 110-120 civarlarına düşüyor ara ara. Bu normal mi sizce? Benim sistemimden daha kötü sistemi olan arkadaşların benden daha çok FPS alıyor. Sebebi...
  2. T

Valorant'ta Performans Kaybı

1 hafta oncesıne kadar valorantta 144 sabit alıyordum. son 3-4 gündür 80-90a kadar dustugu oluyor. sizce sebebi nedir
  3. T

İşlemcinin Macunsuz Gelmesi

Geçmiş konularımda gördüğünüz gibi güçlü bir sistemim var ona rağmen her şey donuyor demiştim. İşlemcinin macunundan şüpheleniyorum , hazır sistem almıştım. Durduk yere donmaya başlamasının başka bir alakası olduğunu sanmıyorum asıl sorum şu eğer bu işlemci macunsuz olarak bana gönderildi ise...
  4. T

Pc zayıf olmamasına rağmen donuyor

Selamlar yaklaşık 4 ay önce bir bilgisayar aldım özelliklerini aşağıda bırakıcam. Son 2 aydır şöyle bir sorun yaşıyorum. Bilgisayar çoğu zaman açtığımda kasıyor, hiçbir şey yapamıyorum. Normalde minecrafttan 800fps alırken bu sorun olduğunda 10fps alıyorum. Amd driveri kurmak için amd yonga seti...
  5. T

Bilgisayarın sebepsiz yere donması

2 ay önce yeni sistem aldım. Bu hafta içinde epic gamesten for honor yükledim. Oynadıktan sonra masüstünde bekledi biraz sonra kasanın tuşundan kapattım bilgisayarı. O günden beri bilgisayarı açtığımda bazen masaüstü donuyor YouTube’ye girdiğimde işlemci ve gpu gereksiz yere 50-60% kullanılıyor...
Geri