Arama sonuçları: *

1. Rosita

Yazdırma Hatası Alıyorum

3 tane pc var ikisi yazdırıyor bir sorun yok. bi tanesinde sorun var yazdırmıyor. tarama falan yapılıyor ama yazıcıdan çıktı alırken yazdırma hatası diyor
  2. Rosita

ARC 750 Karta Driver Yükledikten Sonra Log Hatası Alıyorum

PC de RX 6650xt takılıydı, sorunsuz devam ediyordum. ama geçen gün arc 750ye geçtim. Başta driverlarını yüklemeden oyunlarda bir sorun yoktu. Ama DP kablosu taktığım monitörüme görüntü gelmiyordu. Driver yükledim, görüntü geldi. Ama bu sefer de metin2 ye girdiğim de log hatası veriyor...
  3. Rosita

Yeni Ekran Kartı Taktıktan Sonra Dp'tan Görüntü Alamıyorum

RX 6650 XT takılıydı, onu çıkarıp arc750 kart taktım. Normalde dp kablo ile görüntü aldığım monitöre görüntü gelmiyor. Hdmi sorunsuz çalışıyor. Ama dp den görüntü alamıyorum. sebebi ne olabilir
  4. Rosita

DA-C4 Tarayıcılarda donma kasma var

Sistemde sadece ssd değiştirdim diğer parçalar aynı, tüm ayarlarım aynı ama tarayıcılar farketmeksizin hepsinde donma kasma oluyor. özellikle videolar veya canlı yayınlarda tam ekrana aldığım anda takılıyor. oyunlarda da bazen takılıyor alt tab yapıyorum geçiyor. bütün güncelleştirmeleri yaptım...
  5. Rosita

İstenen Çözünürlük Ve Yenileme Hızını Ayarlayamıyor Hatası

Aşağıdaki hatayı alıyorum. sebebi nedir. çözümünü bir türlü bulamadım
  6. Rosita

Not Defterini kaydedemeden elektrik gitti bilgisayar kapandı

yeni E posta adresleri yazıp kaydediyordum. tam yazarken elektrik gitti. bilgisayar kapandı. şuan hiçbir e-posta adresimi hatırlamıyorum. hepsini gizli sekmeden hotmail al ile almıştım. bunları geri getirme imkanım var mı. yeniden eposta alamıyorum bir sınırı varmış. 1667033534 hepsini...
  7. Rosita

Yeni kurulu sistemden görüntü alamıyorum

İ3 12100f H610m-k anakart Xpg 2*8gb 3200MHz ram Rx 6600 ekran kartı Xpg m2 ssd Arkadaşlar bunları parça parça aldım. Denemek için uzay montaj ile kurdum. Her şeyi taktım, çalıştırdım. Ama monitöre görüntü gelmiyor. Hdmi kablosunu taktığımda Bi tepki geliyor. Ama monitöre hdmi takınca ekranda...
  8. Rosita

Ekrandaki gecikme sorunu

Da'nın forum üyelerine olan özel sistemini 2.elde bir arkadaştan aldım. Sorun şöyle, tarayıcı açık diyelim onu aşağıya aldığımda hafif gecikme ile iniyor ve saliselik bir siyah Ekran geçişi oluyor. Video ekledim, daha iyi anlayacaksınız. YouTube da videoya tıklıyorum, tıklanmıyor. Bende...
  9. Rosita

PC Sürekli Bios'a Atıyor. Biostan Çıkamıyorum.

Yeni bir sistem topladım. Sistemi montajdan sonra ilk kez i5 11400f işlemci takıp çalıştırmıştım. Windows sorunsuz açılmıştı. Ama şuan i5 10400f takıp açtık. Sürekli Bios ekranına atıyor. MSİ anakart ilk defa kullandığımdan BİOS menüsüne hakim değilim. Fotoğraf atıyorum, nedir yanlış?
  10. Rosita

TD500 RGB fan kablosu anakarta mı takılıyor?

Ekte fotoğrafta da gösterdiğim kabloyu sanırım anakarta takacağım. Şu an kasayı açıp denemek için işlemcim yok. O yüzden size de sorup teyit etmek istiyorum. Kasa marka modeli, Cooler Master td500. anakart marka modeli ise MSI B560 Torpedo. Normalde benim bildiğim kasadan bir USB yazılı kablo...
Top Bottom